Cashewnødde dressing 😋 Hvorfor havde jeg ikke tænkt på det noget før? Det smager jo himmelsk 👌🏻 Denne cashewnødde dressing er med bagte hvidløg, men jeg tænker sagtens man kan bruge krydderurter og andre smage 🙏🏻 Det er lidt alla creme fraiche dressing, men helt uden komælk’s produkter, som jeg jo godt kan lide det er 😉

2 fed hvidløg (bages med skal i 20 min. ved 130 gr. De skal ikke blive mørke men møre og let bløde) 
1 spsk citron saft 
1 dl vand 
1 dl cashewnødder (skal ligge i vand i mindst 1 time og maks 4 timer. Vandet kasseres) 
En lille tsk himalaya salt 
Blendt det hele og smag til med ekstra salt og citronsaft 👌🏻 

 

Passer perfekt til alle salater hvis man ønsker at lave noget andet, eller ønsker en dressing uden komælksprodukter!

 

Knus Tina

Del på facebook
Del på linkedin

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *