Uopvarmet/Koldslynget Honningmaske

69.00 DKK

    • 5 DKK
    Reset options
Ryd

400 ml. honning fra usprøjtet frugttræer og vilde planter fra en lille dansk bigård

Farve kan variere da det er naturens vilde produkt! 

Honning er suverænt som ansigtsmaske og det er måske en af de billigste (bedste) masker med mange egenskaber vi kan få fat på fra naturen. Jeg er ufattelig glad for honning som ansigtsmaske, men det skal være en uopvarmet/koldslynget da de gode egenskaber ellers forgår, hvis den bliver opvarmet.

Honning smager ikke bare godt – Honning er også antibakteriel, helende, plejende og ikke mindst utrolig fugtgivende for huden.

En maske til alle hudtyper

En honningmaske er fantastisk til både den fedtede hudtype og den sensitive hudtype da enzymerne i honningen renser huden mildt men effektivt. Honning hjælper med at bekæmpe acne, betændelse, tilstoppede porer samt inflammation.

En honningmaske 2 gange ugenligt er ret effektivt til at opløse tilstoppede porer UDEN at du skader hudens syrekappe og eget naturlige bakterieforsvar. Sukkerstofferne i honning minder om hyalusonsyre, som er et naturligt sukkerstof i huden som fylder fine linjer og rynker ud. Derfor er honningmasken også fugtgivende.

Anvendelse
1. Påfør 1 spsk. honning på ren hud, undgå øjenomgivelserne men husk gerne læberne
2. Efter du har påført honningen i ansigtet, laver du en særlig blid dybderensende teknik:
Placé fingerspidserne over et lille hudområde af gangen og skiftevis tryk fingerspidserne ind på huden og løft dem af igen, sådan at du “trækker” i honningen. Gør dette minimum 10 gange på hvert hudområde til du har været hele ansigtet igennem
3. Skyl honningen af med lunkent vand og en blød klud
4. Påfør ansigtsolie efterfølgende

Honningen kan sagtens spises og nydes, hvis hele glasset ikke skal gå til ansigtsmaske.

Yderligere information

Størrelse 400 ml.

Ingrediensliste

Honning

HAR DU SET TRUE GUM TYGGEGUMMI UDEN PLASTIK?