Gua sha glow skønhedspakken

Gua sha glow skønhedspakken

599.00 DKK

En gua sha glow skønhedspakke med fokus på en masse fugt og glød til huden! Du må min yndlings fugtserum, som ligges på afrenset hud og derefter kommes på dråber hybenkerneolie på og så kan du ellers starte din gua sha massage.

Glow Gua sha  er en massage teknik som skaber et vakum i huden, som frigiver affaldstoffer, men får også blodcirkulationen godt i gang. Du kan blive ret rød i huden, men næste dag kan du se, at huden ser mere spændstig ud, mindre sart og fuld af glød. Dette er nemt at gøre og kan gøres i sengen lige inden sengetid eller foran fjernsynet til din yndlingsserie. Du skal bruge en olie eller balm til at kunne gøre det. Det er SÅ rart! Gua sha er også ideelt, hvis du lider at spændingshovedpine.

Mindsker små bumser, “knuder” i huden, slap hud, rødmen, manglende glød, rynker forudsaget af muskel spændninger, væskeophobninger samt poser/mørke rander under øjnene. Det er den helt naturlige opstramning af huden uden indsprøjtninger 😉

Du får i denne skønhedspakke:

1 stk. 30 ml. (fuld strørrelse) serum fra økologisk Evolve (ligges under din olie eller dagcreme)
1 stk. 30 ml. økologisk hybenkerneolie fra Naturligolie
1 stk. Glow Gua sha med takker (2. sortering som betyder at den kan have små skønhedsfejl, men jeg synes de er så fine at det ikke er et problem)
1 stk. prøve på skindfood fra økologiske Weleda (SOS hudpleje som bruges på tørre pletter, udsatte steder, læber osv.)

Alle Gus sha’er er håndlavet og unikke hver og en.

5 på lager

Kategori: