Sommerpakken

Sommerpakken

399.00 DKK

Jeg havde sådan lyst til at lave en lækker sommepakken med nogle af mine favoritter, som jeg ikke selv kan undvære sommeren over. Jeg elsker solen, men passer også godt på min hud både før, under og efter solens stråler.

Derfor får du kokoolie som jeg bruger som en krops olie, da den er enorm let og trænger hurtigt ind i huden. Aloe vera spray kan bruges som aftersun, men kom rigtig gerne kokosolie på bagefter, så får du det bedste resultat med en fugtet og næret hud. Brug også gerne aloe vera spray sammen med kokosolie efter barbering.

Coola solspray er genial! Fedter ikke og skal stort set ikke smøres ud. Den er naturligvis økologisk, med nærende ingredienser med solfaktor 30. Du får også Coola makeup spray, som kan kommes på over makeuppen, så er du ude i byen og sol begynder at skinne lidt ekstra, så kan du spraye denne makeup spray ovenpå makeuppen -genialt!

 

I sommerpakken får du:

1 stk. Øko Coola solspray spf 30
1 stk. Prøve på Coola makeup setting spray
1 stk. Økologisk kokosolie
1 stk. Økologisk Aloe vera spray
1 stk. Rawbite bar
1 stk. prøve på Weleda håndcreme med havtorn

Produkterne er nøje udvalgt, hvor jeg selv har gennemtestet produkterne, jeg ved 100 % hvad de indeholder, så i får kun det bedste. Det synes jeg i hvert fald. Alt er selvfølgelig naturligt og/eller endda økologisk.

Alle produkter kan også bruges af gravide/ammende.

Ikke på lager

Kategori: