Tilbud

Smoothie (zero waste) pakken

Smoothie (zero waste) pakken

605.00 DKK 329.00 DKK

Smoothiepakken med fokus på emballage der kan bruges igen og igen

I har nok fundet ud af, at jeg elsker smoothies og jeg har fået nogle af jer med på vognen. Derfor tænkte jeg også, at jeg ville lave denne smoothiespakken, da i også spørger på sugerør, flaske mm. Jeg er også begyndt at tænke rigtig meget på genanvendelighed, så det afspejler denne pakke også. Jeg elsker alt, hvad jeg kan bruge igen.

OBS! Stålflasken er mint grøn og ikke sart rosa som på billedet! 

I denne pakken får du:

1 stk. 500 ml Ayaida flaske i stål (mint)
4 stk. smoothie sugerør i stål + renser
1 stk. genanvendelig smoothiepose fra Haps Nordic, som kan bruges op til 50 gange (farverne variere)
3 stk. genanvendelige snackbags som er alternativ til engangs fryseposer (400 ml)
2 stk. E-guide med Smoothie Challenge

Stålflasken holder 100 % tæt og holder din drik kold i mange timer, men den holder også din te varm, hvis du bruger den til det. Jeg er ret stor fan, fordi de også bare er smukke og så passer vi godt på miljøet.

Sugerørene i stål er lidt tykkere i den end normale, så drikker du smoothies kan du sagtens suge din smoothies op igennem disse. Jeg skyller dem altid lige efter brug og derefter i opvaskemaskinen.

Smoothieposen bruger jeg primært til Kalle, men har jeg en rest tilovers kan jeg sagtens finde på at hælde det over i, da den ikke indeholder ilt og derved kan den holde 24 timer på køl. Jeg skyller og vasker den let af og derefter i opvaskemaskinen.

Snackbags er et super alternativ til engangs fryseposer. Jeg bruger dem hele tiden, både til at tage med på farten, men også i køleskabet eller til fryseren.

Du får selvfølgelig også begge af mine meget populære smoothie guides med. Så har du opskrifter, men får også alle mine tips og tricks til en god smoothies. Du kan læse om mine Smoothie Challenges her.

Har du et brændende ønske om en bestemt mønster på stofposen eller smoothieposen så skriv det i kommentarfeltet og vi vil forsøge at opfylde dit ønske, men vi kan ikke love noget. 

Ikke på lager

Kategorier: , ,