Skinroller skønhedspakke

Skinroller skønhedspakke

599.00 DKK

OBS! Forudbestilling – sendes onsdag d. 14 nov. 

Jeg elsker denne beauty rutine! Dette kaldes en skin roller med tekstur, fordi den har små faste dupper der virkelig sætter gang i huden. Jeg har haft en del sensitiv hud (rødmen/ let udslæt) hvor jeg kan se en kæmpe forskel, når jeg bruger skinrolleren fordi huden får en masser næring gennem blodgennemstrømning, som skinrolleren giver. Det er nemlig gennem vores blod, at huden modtager de opbyggende næringsstoffer indefra.

Skin roller er meget nem at bruge og giver dig den smukkeste glød i huden. Når man snakker om glød i huden er blodgennemstrømningen alfa omega. Den stimulerer også kollagenproduktionen (det som holder huden ung og stærk) på sigt ved at stimulere huden med dubberne. Huden tror, at den er nødt til at gøre sig stærkere pga den ydre stimulation. Kollagen er det protein i huden, som holder huden spændstig og fyldig. Skinrolleren er derfor god til at tone og stramme huden op, men også for at forebygge linjer og rynker.

Du skal bruge en olie til “at rulle i” og her får du selvfølgelig en reparerende hybenkerneolie med. Du får også en fugtgivende fugtmist som dufter himmelsk, giver ro til sindet og huden bliver boostet med fugt. Olien trænger også bedre ind, når huden er velfugtet med en fugtmist inden.

Pakken indeholder: 

1 stk. Skinroller i rosakvarts
1 stk. Økologisk hybenkerneolie
1 stk. Karmameju’s velduftende fugtmist
1 stk. 10 ml prøve på Weleda skinfood (genialt til tørre pletter/steder i ansigtet og på kroppen)

Du starter med at rense ansigtet, kom fugtmist på, så olie og derefter ruller du løs i 5-20 min. På den måde booster du huden med fugt og fedtstof fra en af de bedste olier som alle hudtyper kan bruge.

OBS! Skinroller må ikke bruges på akne i udbrud, eksem i udbrud eller andre hudtilstande i udbrud.

Ikke på lager

Kategori: