Skinroller skønhedspakke

Skinroller skønhedspakke

549.00 DKK

Jeg elsker denne beauty rutine! Dette kaldes en skin roller med tekstur, fordi den har små faste dupper der virkelig sætter gang i huden. Jeg har haft en del sensitiv hud (rødmen/ let udslæt) hvor jeg kan se en kæmpe forskel, når jeg bruger skinrolleren fordi huden får en masser næring gennem denne blodgennemstrømning. Det er nemlig gennem vores blod, at huden modtager de opbyggende næringsstoffer indefra.

Skin roller er meget nem at bruge og giver dig den smukkeste glød i huden. Når man snakker om glød i huden er blodgennemstrømningen alfa omega. Den stimulerer også kollagenproduktionen (det som holder huden ung og stærk) på sigt ved at stimulere huden med dubberne. Huden tror at den er nødt til at gøre sig stærkere pga den ydre stimulation. Kollagen er det protein i huden, som holder huden spændstig og fyldig. Skinrolleren er derfor god til at tone og stramme huden op, men også for at forebygge linjer og rynker.

Du skal bruge en olie til “at rulle i” og her får du selvfølgelig en reparerende hybenkerneolie med. Du får også en fugtgivende hyaluronsyre serum med, som er et super fugtgivende sukkerstof.

 

Pakken indeholder: 

1 stk. Skinroller i rosakvarts
1 stk. Økologisk jojobaolie
1 stk. Økologiske Evolve (super fugtgivende) hyaluronsyre serum
1 stk. prøve på Weleda skinfood (genialt til tørre pletter/steder i ansigtet og på kroppen)

Du starter med at rense ansigtet, komme hyaluronsyre serum på, så olie og derefter ruller du løs i 5-20 min. På den måde booster du huden med fugt og fedtstof fra en af de bedste olier som alle hudtyper kan bruge.

OBS! Skinroller må ikke bruges på akne i udbrud, eksem i udbrud eller andre hudtilstande i udbrud.

Ikke på lager

Kategori: