Tilbud

September’s Øko Skønhedspakke

September’s Øko Skønhedspakke

1,485.00 DKK 599.00 DKK

September’s skønhedspakke hvor produkterne er naturlige og økologiske (selvfølgelig!)

Begrænset antal – kommer ikke igen! 

Til jer der kender mig ved, at disse skønhedspakker bliver rippet væk, da prisen er i bund og produkterne er i top. Jeg elsker at sammensætte disse skønhedspakker til jer, så i har mulighed for at teste forskellige produkter uden at det skal koste en bondegård.

I denne skønhedspakke får du:

1 stk. Evolve hyaluronic eye roll
1 stk. Evolve multi peptide 360 cream 30 ml.
1 stk. Orgaid vitamin C sheet mask
1 stk. Schmidt´s Jasmine tea deodorant
1 stk. John masters shampoo
1 stk. The organic pharmacy Rose facial cleansing gel 20 ml.
1 stk. The organic pharmacy Collagen boost mask 20 ml.
1 stk. The organic pharmacy muslin cloths (øko vaskeklud)
1 stk. Biomed tandpasta med kul
1 stk. Hydro Phil blå tandbørste (soft)
1 stk. Propolia tyggegummi med myntesmag

Værdi 1485 kr! 

Hvis du lige mangler en ekstra forklaring på produkterne kommer de her: 

Evolve hyaluronic eye roll, som er en forfriskende øjenrulle du bruger rundt om øjnene. God til at mindske hævelse omkring øjnene og hamrende god til trætte øjne.

Evolve multi peptide 360 cream er en nærende dagcreme til ansigtet.

Orgaid vitamin C sheet mask er en af mine yndlingsmasker! Den fugter huden med det samme, men har også en forfinende effekt på huden, så huden bliver mere ensartet. Brug den evt. aftenen før et arrangement, så huden er fugtet og fyldt med glød.

Schmidt´s Jasmine tea deodorant en naturlig deodorant uden dårlige ingredienser. Et af de emner der faktisk har optaget mig en del, da vi smører deodorant tæt på vores lymfekirtler. En deodorant skal efter min mening være så naturlig som muligt. Denne dufter himmelsk uden at den dufter for meget. Holder lugt og sved nede, men er du vant til en anti-perspirant, så ha’ tålmodighed. Huden skal lige vænne sig til en naturlig deodorant.

John masters shampoo, som er en økologisk nærende shampoo der er med til at reparere et tørt (eller sommer tørt) eller skadet hår. Dufter fantastisk!

The organic pharmacy Rose facial cleansing gel er en beroligende rensegel til at rense makeuppen af.

The organic pharmacy Collagen boost mask er sådan et luksus produkt! Brug et lille lag under din makeup så den ligger flottere eller brug den som et ekstra boost, hvis huden ser lidt træt og trist ud. Fremmer kollagenproduktionen, som er det der holder huden spændstig og i topform.

The organic pharmacy muslin cloths (øko vaskeklud) – siger vidst sig selv. En lækker blød vaskeklud som giver huden et helt let exfolierende effekt (skrubbende effekt).

Biomed tandpasta med kul, som har en whitening effekt og som har en rensende effekt på mund og tænder.

Hydro Phil blå tandbørste (soft), fordi vi er nødt til at skære ned på alt det plastisk, så her har du en tandbørste i bambus.

Propolia tyggegummi med myntesmag så du kan teste naturligt tyggegummi af.

133 på lager

Kategorier: ,