Tilbud

Selvkærlig stram op skønhedspakken

Selvkærlig stram op skønhedspakken

1,092.00 DKK 550.00 DKK

At være holistisk hudterapeut betyder også, at jeg forsøger at se på flere perspektiver at kroppen, for at få et godt resultat. Derfor har jeg lavet denne selvkærlige “Stram op” pakke, som indeholder alt hvad du skal bruge for at tone kroppen.

Stram op skønhedspakken indeholder:

3 mdr. online træning med Frida Hallqvist 
1 stk. Mini band “Light”
1 stk. 10 ml. økologisk jojobaolie
1 stk. gua sha til kroppen i 2. sortering (betyder at der kan være farveforskelle og forskellige forme, men det har ingen betydning for funktionen)

Gus sha er et fantastiske redskab som kaldes en gua sha til kroppen, som bruges til at stramme huden op, tone huden, mindske appelsinhud og/eller forebygge appelsinhud. Kan også bruges til at stramme huden op på maven efter en graviditet. Selv mormor armene kan blive strammet op med jævnlig brug af en gua sha sammen med jojobaolien.

Når huden “skrabes” med denne gua sha vil du øge blodgennemstrømningen, som får huden til at arbejde og frigive affaldsstoffer, som kan give appelsinhud, men også booste hudens spændstighed.

Bruges denne gua sha til appelsinhud skal den bruges hver dag eller hver anden dag for en periode alt efter hvor dybt og fast appelsinhuden sidder. Derefter kan du holde ved lige ved at bruge den ind imellem.

Casall Miniband er virkelig et skønt træningsudstyr der er nemt at bruge, men giver så meget! Jeg er vild med den!

Frida Hallqvist har de skønneste og mest brugbare videoer i hendes online gym, hvor hun guider og træner sammen med dig på alle tider af døgnet. Jeg har selv haft stor gavn af det, for at blive motiveret og inspireret til at komme i gang.

 

 

Ikke på lager