Seed & Bean Chokolade (Flere Varianter)

32.95 DKK

Ryd

Økologisk chokolader med forskellige smage

Økologisk og Fairtrade chokolade i mange, spændende smagsvarianter. Behager ganen, støtter producenterne og tager hensyn til miljøet. Der er altid tænkt på detaljen. F.eks. ligner inderemballagen sølvpapir, men den er fremstillet af plantefibre, som er let nedbrydelige i naturen. Gå på opdagelse i Seed & Beans farverige univers og bliv taget med på en smagsrejse. De mørke chokolader er veganske.

Cornish Sea Salt
Seed & Bean Mørk chokolade 70% med røget havsalt. Ekstra mørk chokolade fra Ecuador “Nacional Kakao” som ikke eksisterer andre steder i verden, og den røgede eksklusive havsalt, forener chokolade og salt på på bedste harmoniske vis.

Mint
Harmonisk samspil mellem mynte og mørk chokolade. Mørk 72% chokolade.

Coconut & Raspberry
Fyldig chokolade med en skøn oplevelse af kokos og blandet med lækre små hindbær stykker. Mørk 66% chokolade af kakaobønner fra Sao Tone øerne i Vest Afrika.

Tina fortæller: 

Min største svaghed er god chokolade og det her er en af dem! Min favorit er med havsalt og jeg tør ikke tænke på, hvor mange plader jeg har spist!

 

Yderligere information

Indholder 85g

Ingrediensliste

Cornish Sea Salt
Kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*, røget havsalt (<1%), emulgator: solsikkelecithin, vanilje ekstrakt*. (*Økologisk dyrket)

Mint
Kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*, vanilje ekstrakt*, mynte olie* < 1%. (*Økologisk dyrket) – 99,9% Fairtrade.

Coconut & Raspberry
Kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*, hindbær* (4%), kokosolie* (<2%), emulgator: solsikkelecithin, vaniljeextrakt*. (*Økologisk dyrket). Minimum kakaotørstof 66%.

*kan indeholde spor af hasselnød, mandel og mælk

HAR DU SET TRUE GUM TYGGEGUMMI UDEN PLASTIK?