Ren Lykke Af Tina Lykkegaard - Fugtserum

109.00 DKK269.00 DKK

Ryd

Ren Lykke Af Tina Lykkegaard – Fugtserum

*Obs dette er en 2. sorterings serum, da den har en skønhedsfejl som er, at konsistensen afviger lidt fra den originale formel. Vi er på sagen! Det er vigtigt at understrege, at effekten af serummet på huden er fuldstændig som det skal være! 

Så er den her! Fugtserumen, som jeg har arbejdet så længe på og nu er den her endelig så i kan prøve den og jeg håber i bliver lige så vilde med den, som vi er her hos Tina Lykkegaard.

Et kæmpe fugt boost til din hud, med hyaluronsyre som holder på fugten og forbedre din hud smidighed, niacinamid der er med til at reducere rødme og mindske synlige porer. Indeholder økologisk kirsebærvand der bidrager til at holde din hud hydreret og giver den næring samt indeholder inulin som er en prebiotisk fugtighedsgiver, der sørger for at fordre de gode bakterier på huden.

Ren Lykke Fugtserum

Fugtserum 50 ml., Fugtserum 20 ml.

Yderligere information

Indeholder 50 ml.

Ingrediensliste

Prunus Cerasus Fruit Water**, Aqua*, Propanediol*, Niacinamide, Glycerin**, Bifida Ferment Lysate*,
Cellulose Gum*, Inulin*, Caprylyl Glycol*, Citric Acid*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Sodium Hyaluronate*, Algin*, Glyceryl Caprylate*, Phytic Acid*, Punica Granatum Fruit Extract**, Calcium PCA*, Fucus Vesiculosus Extract*, Magnesium PCA*, Manganese PCA*, Zinc PCA*, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol.

Økologisk**: 62,200%
Naturlig*: 99,933%

 VI HOLDER FERIELUKKET I UGE 30

Vi sender de sidste pakker ud fredag d. 22. juli kl. 10. 

HAR DU SET TRUE GUM TYGGEGUMMI UDEN PLASTIK?