Tilbud

Plejende Volume Mascarakit

Plejende Volume Mascarakit

379.00 DKK 299.00 DKK

Mascara kit med naturlige ingredienser 

Dette er et kit, som jeg har brugt rigtig (rigtig!) længe, så det skal i have muligheden for at prøve.

Jeg elsker mascara, men vil også gerne passe på de skrøbelige vipper, så derfor har jeg alle dage kommet en hvid plejende og beskyttende mascara under den sorte. Derfor får du Jane Iredale Extender, som er den hvide mascara du ligger på først i et enkelt strøg og derefter kommer du Idun EIR mascara ovenpå, hvor du kan komme et lag på eller bygge volume på lidt efter lidt.

Jane Iredale Extender giver dine vipper beskyttelse og gør dem stærkere, så de kan vokse sin fulde længde uden at knække. Den virker lidt som din balsam til håret. Den gør også at du kan bygge meget mere fylde og volume på vipperne.

Idun EIR mascara har en stor børste, som giver enormt meget fylde. Den spreder også vipperne rigtig flot, så selv de små vipper bliver farvet.

Sneakpeak: Hvis du er en rigtig mascara-nørd som jeg, så kommer der (forhåbentligt) i næste uge et lille makeup kit, hvor der bla. er en længde mascara med. Den kommer jeg på efter Jane Iredale Extender, så længde mascaraen og så Idun EIR. Så får du de længste fyldige vipper. Der vil dog IKKE være de samme produkter i det næste kit, men produkter du kan bruge sammen med overstående.

Begge produkter kan bruges af gravide/ammende 

47 på lager

Kategori: