Tilbud

Plejende økologisk hårsæt

Plejende økologisk hårsæt

869.00 DKK 499.00 DKK

Tre produkter til at styrke håret 

Jeg har aldrig brugt penge på en god hårbørste, men da for godt et halvt år siden gjorde, så forstår jeg ikke, hvorfor jeg ikke har gjort det noget før. Jeg synes det gør en kæmpe forskel om det er en billig hårbørste eller en god hårbørste som kan redde håret ud (jeg har meget langt og meget tykt hår) og som ikke knækker en masse hår.

Denne hårbørste fra Olivia Garden gør håret mere glasfuldt, mindsker at håret ødelægges af hårbørstning og gør håret mindre fedtet ved jævnlig brug. Du vil også opleve at håret bliver mindre elektrisk at denne hårbørste.

Håndtaget er lavet miljøvenligt bambus, som er lettere end træ og mere holdbart.

Shampoo og balsam/hårmaske får du også med

Det gør en kæmpe forskel for mig og mit hår om produkterne jeg plejer med er gode (og uden silikone!). Jeg har fra naturens side et stort og kraftigt hår, men jeg forsøger også at passe på det både indefra og udefra.

Så her får du en af mine top tre yndlings shampo’er som dufter himmelsk og har en meget plejende effekt på håret uden at fedte. Dertil en meget nærende og genopbyggende balsam/hårmaske alt efter, hvor lang tid du lader den sidde i.

Produkterne er økologiske 

Produkterne er selvfølgelig økologiske og uden dårlig kemi. Jeg går også udenom silikone, da det efter min mening blot ligger en kedelig hinde om håret.

Pakken indeholder: 

John Masters Honey and Hibiscus shampoo
John Masters Honey & Hibiscus hair reconstructor
Olivia Garden Bambus Hårbørste med vildsvinehår

 

17 på lager

Kategorier: ,