Plantforce Ionisk Magnesium (Flere Varianter)

150.00 DKK

    • 5 DKK
    Reset options
Ryd

Plantforce Magnesium Pulver

Plantforce Ionisk Magnesium fåes i to smagsvarianter – passionsfrugt og neutral. Det er et kosttilskud i pulverform som i vand skaber ionisk magnesiumcitrat fra en højabsorberbar blanding af magnesiumkarbonat og citronsyre.
Magnesium bidrager til at mindske træthed og udmattelse, et normalt energistofskifte, vedligeholdelse af knogler og tænder og normal funktion af muskler og nervesystemet.

Sådan bruges den
Bland pulver med lidt kogende vand og kom evt. koldt vand over, alt efter om du foretrækker at drikke det lunt eller koldt. Lad det bruse op og rør dernæst rundt i vandet til det er opløst. Lad det bruse af  i 10-15 min.
Indtages gerne i forbindelse med eller mellem måltiderne.
Den daglige dosis kan indtages i én omgang eller kan fordeles over 2-3 gange i løbet af dagen.

 

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Yderligere information

Indeholder 150g.

 

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. 

Ingrediensliste

Passionsfrugt:
Magnesiumkarbonat
Surhedsregulerende middel (citronsyre)
Naturlig passionsfrugt aroma
Sødestof (stevioglycosider

Neutral:
Magnesiumkarbonat
Surhedsregulerende middel (citronsyre)

Vi bytter julegaver i original ubrudt emballage frem til 1. Februar 2022 og sender de sidste pakker afsted onsdag d. 22 december.

Vi anbefaler at bestille julegaver i god tid.

HAR DU SET TRUE GUM TYGGEGUMMI UDEN PLASTIK?