Økologisk Ricinus Olie

40.00 DKK75.00 DKK

    • 5 DKK
    Reset options
Ryd

Økologiske, koldpresset og uraffineret ricinusolie

Hvad olien er god til
Denne økologiske, koldpresset og uraffineret ricinusolie er velegnet til brug i håret hvor den har fugtbevarende og blødgørende egenskaber. I håret er ricinusolien et oplagt valg som balsam eller kur imod tørt hår og hovedbund. Olien er meget fed og let klistret, så se det som noget der ikke bare lige trænger ind i håret.

Til Vipper & Bryn
Hvis du gerne vil undgå unødvendig kemi er ricinusolie et fantastisk alternativ til de kemiske produkter, når det kommer til at nære øjenvipperne og fremme deres vækst. Ricinusolie, amerikansk olie eller castor oil – kært barn har mange navne – er en rig og alsidig olie, udvundet ved presning af bønner fra planten Ricinus Communis, også kaldet kristpalme.

Olien er gylden og meget fed, og dermed ganske drøj i brug.
Der er virkelig mange fordele ved at bruge ricinusolie. Gennem tiden har mange med stor begejstring benyttet ricinusolien til at styrke deres hår, bryn og vipper. Ricinusolie har et højt indhold af ricinolsyre (hele 85-90 % af fedtsyreindholdet). Ricinolsyre er en omega-9 fedtsyre og undersøgelser peger på at netop ricinolsyren kan være med til at omvende hårtab. Ricinusolie kan altså på helt naturlig vis hjælpe til at stimulere hårvækst og tykne hår.

Som med alle andre olier er både kvalitet og påføringsteknik vigtige skridt på vejen mod resultater. Det er først og fremmest vigtigt at sikre sig, at olien er ren – altså at den ikke er opblandet med andre olier. Det er en god ide at vælge økologisk olie, for at undgå unødig kemi og sprøjtemidler. Dette gavner både din krop og miljøet. Derudover bør ricinusolien være koldpresset og uraffineret – dette sikrer at olien bibeholder alle sine gode næringsstoffer og egenskaber. 

Yderligere information

Størrelse 10 ml. eller 30 ml.

Ingrediensliste

Ricinus / Kristpalme