Tilbud

Økologisk december skønhedspakke

Økologisk december skønhedspakke

1,151.00 DKK 649.00 DKK

Jeg har et meget begrænset antal af denne december skønhedspakke, så du skal være hurtig, da der også er en meget stor besparelse. Jeg har valgt nogle økologiske produkter, som passer til stort set alle og så er det nogle lækre økologiske produkter, som gravide/ammende og sagtens kan bruge.

I den økologiske december skønhedspakke får du:

60 ml. Evolve radiant glow mask (en scrub der dufter himmelsk af chokolade. Bruges en gang om ugen)  30 ml. Evolve Daily renew facial cream. Dette sæt fås i en fin stofpose.

Nærende og beskyttende fra håndcreme fra Ecooking samt en læbebalm som dufter af granatæble (farven er sart rosa). Læbebalmen er selvfølgelig uden mineralske olier, som jeg ikke anbefaler. Dette sæt fås i en fin stofpose.

IDUN minerals sort EIR mascara, som giver fylde og spreder vipperne flot. Du får også den fineste røde neglelak,så du er klar til julen.

Min egen 30 ml. økologiske ansigtsolie, som jeg har lavet i samarbejde med Naturligolie.dk. Ansigtsolien er enormt reparerende, beskyttende og fugtgivende til alle hudtyper (også en hud med tendens til uren hud) Ansigtsolien er uden parfume, som er et helt bevidst valg. Du får også 10 ml. af min økologiske kropsolie!

Værdien er 1151 kr. 

Ikke på lager

Kategori: