Nutrinic Kollagen (30 Doseringsbreve & Pure)

249.00 DKK349.00 DKK

    • 5 DKK
    Reset options
Ryd

Nutrinic Kollagen+ er et “3-i-1”-tilskud, der kombinerer bæredygtighedscerticeret marine kollagen, C-vitamin og zink i ét praktisk portionsanrettet brev

Pulveret opløses let i vand, og det praktiske doseringsbrev gør det nemt at få den rette dosis hver dag. En pakke indeholder 30 serveringer og har en let smag af citrus.

– Kollagen bidrager til at reducere dybden af rynker og øge hudens elasticitet, fasthed og glød.
– C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse, der har betydning for normal hud, knogler og brusk.
– Zink beskytter cellerne mod oxidativt stress og bidrager til at vedligeholde normal hud, hår og negle.

De varemærkebeskyttede kollangenpeptider i Kollagen+ (ECOllagen®) har en lav molekylevægt på ca. 1 kDa og en fordelagtig aminosyreprofil med mere prolin og hydroxyprolin end nogen anden marinekilde. Det er de to aminosyrer, der sammen med glycin, kendetegner kollagenproteinet. Det sikrer høj optagelighed og flere af de aminosyrer, som er særligt vigtige i kollagen. Kollagenpeptiderne er klinisk testet i et randomiseret, tripelblindet og placebokontrolleret studie med flotte resultater på rynkedybde, elasticitet, fasthed og glød. Studiet er publiceret i det anerkendte videnskabelige tidsskrift Journal of Cosmetic Dermatology.

Kollagen+ er det eneste danske kollagentilskud med en anerkendt 3. parts miljøcertificering. Produktet er fuldt sporbart og lever op til strenge miljø- og dyrevelfærdskrav. Det garanterer også at produktets renhed, kvalitet og friskhed er bevaret gennem hele værdikæden. Den anvendte kollagen er et overskudsprodukt fra fødevareproduktion, og er dermed med til at mindske spild fra fiskeindustrien.

Ved at vælge ASC-certificerede fisk er du med til at begrænse overfiskeri i havet, holde havbunden ren og mindske den globale klimabelastning.

Kollagen+ er testet for tungmetaller, og ligger langt under grænseværdierne. Hverken Nutrinic eller 3. part laboratorium har i deres test påvist tungmetaller i produktet.

Kollagen+ er produceret i Vejle, Danmark

Yderligere information

Indeholder 153g.

Ingrediensliste

Hydrolyseret marine kollagen protein-peptider Type 1 5000 gr.

Vitamin C 80 mg 100 % ADD

Zink 5 mg 50 % ADD

Vi bytter julegaver i original ubrudt emballage frem til 1. Februar 2022 og sender de sidste pakker afsted onsdag d. 22 december.

Vi anbefaler at bestille julegaver i god tid.

HAR DU SET TRUE GUM TYGGEGUMMI UDEN PLASTIK?