Nani Multivitamin

228.00 DKK498.00 DKK

    • 5 DKK
    Reset options
Ryd

En multivitamin på planteform

En bredspektret multivitamin-kapsel indeholdende organiske vitaminer og mineraler på planteform og fødevareform. Vitaminerne i NANI’s Multi Vitamin stammer fra frugt, grønt og bær og er indkapslet i en base af bl.a. gulerod, spirulina, lucerne, artiskok, rødbede, acai bær og acerola. De er 100 % plantebaserede og desuden spækket med plantenæringsstoffer, spormineraler og aminosyrer, fordi de indgår i et fødevarekompleks som almindelig mad. De organiske mineraler er på samme måde indkapslet i næringsrige planter eller indkorporeret i mælkesyrebakterier og gærceller.

NANI’s højoptagelige Multivitamin er et mildt og vegetabilsk kosttilskud til dig, der vil sikres et stabilt indtag at vitaminer og mineraler i det daglige.

Tina fortæller

Sommetider bliver jeg spurgt om jeg ikke kan anbefale nogle billigere og hertil svare jeg, at jeg langt hellere vil have at man spiser en god let optagelig vitaminpille 3 gange i ugen end hver dag af ringe kvalitet. Det er dog mest optimalt at tage hver dag, men er budgettet stramt kan den anden løsning være ok i perioder.

Indeholder 60 kapsler

Yderlige information

Indhold 60 kapsler

Ingrediensliste

Sennep (Brassica juncea) indeholdende organisk bundne mineraler, frugt og grøntblanding: Lucerne (Medicago sativa), gulerod (Daucus carota), spirulina (Arthrospira sp.), artiskok (Cynara scolymus), rødbede (Beta vulgaris), acai (Euterpe oleracea), acerola (Malpighia emarginata), organisk bundne vitaminer og mineraler, vegetabilske kapsler (cellulose/pullulan)

HAR DU SET TRUE GUM TYGGEGUMMI UDEN PLASTIK?