Marine Collagen (Flere Varianter)

359.00 DKK

    • 5 DKK
    Reset options
Ryd

Marine Collagen med neutral -, chokolade-, eller bærsmag

Nyt design og nu også bæredygtig fiskeri! (Billede kommer snarest!) 

Kollagen er den generiske betegnelse for en gruppe af proteiner som eksisterer universelt i dyreriget, inkl. mennesker. Kollagen findes ikke i planteriget så der findes ingen former for plantebaseret eller vegansk kollagen uanset hvad divese hjemmesider og firmaer hævder.

Kollagen udgår ca. 30% af kroppens samlet mængde af protein. Der er identificeret 28 typer af kollagen og disse varierer i struktur og funktionalitet. Majoriteten (80-90%) af kollagen klassificeres som type 1, 2 og 3, hvor af størstedelen er type 1.

Type 1 og 3 findes i hud, sener (binder muskler til knogler), ligamenter (forbinder knogle til knogle) og knogler.

Type 2 findes primært i led og bruskvæv.

Der foregår konstant opbygning og nedbrydning af kollagenstrukturer i kroppen, men fra midt tyverne vil kroppens evne til at opbygge ny kollagen samt kontrollere oghæmme nedbrydning gradvist blive dårligere. Selvom disse forandringer tager sted overalt i kroppen, dvs. vævs-integriteten svækkes, er det huden som visuelt først afslører forandringerne.

Hydrolyseret kollagen peptider

Kollagen er er ultimativt protein og al protein er opbygget af kæder af forskellige aminosyrer. Disse kæder henvises til som peptider og der findes peptider er forskellige længder. Nogle af disse peptider har vist sig at være biologisk aktive. Det betyder, at de i stedet for at blive fordøjet så optages de intakte og har indvirkning i kroppen. De signalerer til forskellige celler i kroppen at f.eks. stimulere produktion af kollagen samt sænke den naturlige nedbrydning.

Plent Marine Collagen Natural eller Chokolade 

Normalt sources kollagen peptider fra gris eller ko, men kollagen fra fisk – hvis fremstillet optimalt – kan man opnå højere koncentration af protein (peptider), mere neutral smag og duft og rent.

Natural versionen er til de personer som foretrækker kollagen peptider uden noget andet i. Smagen er forholdsvis neutral ift. smag og duft og er derfor let at indtage i vand, juice, smoothies, etc. Chokolade er skøn i smoothies, bagværk eller som shake.

Forslag til anvendelse

Tilføj 2 spiseskeer (10 g) collagen i et glas vand, frisk juice eller i din foretrukne
smoothie eller shake.

Produktet er testet for tungmetaller og ligger langt under de tilladte grænseværdier.

Kan bruges i alt fra kaffe, grød, bagværk, juice, smoothies og shakes. 
Opbevares tørt og ved stuetemperatur 

Yderligere information

Indholder 300g.

Ingrediensliste

100% ren hydrolyseret kollagen fra fisk (bl.a. torsk), som enten er vildfanget eller fra dambrug. Europæisk oprindelse. Neutral lugt og smag. Kan godt variere lidt i lugt og smag fra gang til gang.

Indeholder ingen tilsætningsstoffer eller tilsat sukker.

Indeholder 19 forskellige amionosyrer og er rigt på glycin og prolin/hydroxiprolin, som er særligt vigtige for hudens elasticitet og fasthed. Indeholder ingen tilsætningsstoffer eller tilsat sukker.

HAR DU SET TRUE GUM TYGGEGUMMI UDEN PLASTIK?