Gua sha til kroppen + GRATIS øko bodyscrub fra Evolve

Gua sha til kroppen + GRATIS øko bodyscrub fra Evolve

499.00 DKK

Gua sha til kroppen + en gratis økologisk bodyscrub fra Evolve.

Det fantastiske redskab som kaldes en gua sha til kroppen bruges til at stramme huden op, tone huden mindske appelsinhud og/eller forebygge appelsinhud. Kan også bruges til at stramme huden op på maven efter en graviditet.

Når huden “skrabes” med denne gua sha vil du øge blodgennemstrømningen, som får huden til at arbejde, frigive affaldsstoffer som kan give appelsinhud, samt booste hudens spændstighed.

Bruges denne gua sha til appelsinhud skal den bruges hver dag eller hver anden dag for en periode alt efter hvor dybt og fast appelsinhuden sidder. Derefter kan du holde ved lige ved at bruge den ind imellem.

Bruges gua sha til huden på maven efter fødslen har jeg selv erfaret en god effekt ved at bruge den 5. min efter et varmt bad hver dag. Gør det ikke for hårdt og “skrab” huden i uret retning, som hvis du havde en ur-skive på maven. Kan også bruges til huden på maven selvom en graviditet er længere tid siden.

Smør altid huden godt ind i olie og allerhelst efter et varmt bad. Du kan blive blå/sort specielt på lårene og det kan blive ømt. Vent da et par dage til ømheden har lagt sig og start igen. Det er kun gode tegn at huden bliver blå/sort, da det er affaldstoffer der er løsnet.

Pas på! Taber du din gua sha går den i stykker, da det er krystal, så læg evt. et håndklæde eller lign på gulvet, hvis du skulle tabe den.

3 på lager

Kategori: