Gua sha skønhedspakke til kroppen

Gua sha skønhedspakke til kroppen

499.00 DKK

Et fantastiske redskab som kaldes en gua sha til kroppen, som bruges til at stramme huden op, tone huden, mindske appelsinhud og/eller forebygge appelsinhud. Kan også bruges til at stramme huden op på maven efter en graviditet. Selv mormor armene kan blive strammet op med jævnlig brug af en gua sha.

Når huden “skrabes” med denne gua sha vil du øge blodgennemstrømningen, som får huden til at arbejde og frigive affaldsstoffer, som kan give appelsinhud, men også booste hudens spændstighed.

Bruges denne gua sha til appelsinhud skal den bruges hver dag eller hver anden dag for en periode alt efter hvor dybt og fast appelsinhuden sidder. Derefter kan du holde ved lige ved at bruge den ind imellem.

Bruges gua sha til huden på maven efter fødslen, har jeg selv erfaret en god effekt ved at bruge den 5. min efter et varmt bad eller inde i badet hver dag. Gør det ikke for hårdt og “skrab” huden i uret retning, som hvis du havde en ur-skive på maven. Kan også bruges til huden på maven selvom en graviditet er længere tid siden eller efter et vægttab.

Smør altid huden godt ind i olie og allerhelst efter et varmt bad. Du kan blive blå/sort specielt på lårene og det kan blive ømt. Vent da et par dage til ømheden har lagt sig og start igen. Det er kun gode tegn at huden bliver blå/sort, da det er affaldstoffer der er løsnet.

Som noget nyt er jeg begyndt at have min gua sha i badet. Så bruger jeg den et par minutter hver gang jeg er i bad. På den måde husker jeg det, når tiden er knap.

Pas på! Taber du din gua sha går den i stykker, da det er krystal, så læg evt. et håndklæde eller lign på gulvet, hvis du skulle tabe den.

I denne skønhedspakke får du:

1 stk. Stor gua sha til kroppen i rosakvarts (2.sortering som kan have små skønhedsfejl, men som stadig sagtens kan bruges)
1 stk. 10 ml. Økologisk olie fra Naturligolie (Blandede varianter bla. Tidsel, abrikos og hjulkrone)
2 breve af Pukka Cleanse te
1 stk. 10 ml. magnesium olie
1 stk. Økologisk læbebalm fra Ecooking  (Blandet mellem neutral, mint og granatæble)

Magnesium olie er fantastisk til at give ro, fremme en god søvn og mindske uro i benene. Jeg kan godt lide at bruge den et par gange i ugen eller efter træning. Jeg bruger den også flittigt til lille Kalle på 7 mdr. for at give ro og fremme en bedre søvn. Må ikke bruges på rifter, sår eller beskadiget hud da det svier meget.

Økologisk læbebalm med naturlige og rene olier (ingen af mineralske olier, som jeg ofte fortæller om!) som fugter og beskytter læberne. Kan også bruges på mindre tørre pletter og udsatte eller tørre steder som knoer og albuer.

Naturligolie kropsolie til at bruge sammen med din gua sha. Du får her mulighed for at prøve en anden olie for at se om det er noget for dig. Jeg har så mange favoritter af Naturligolie’s olier, så her får du en smagsprøve på en af dem.

Pukka te fordi det er en af mine favoritter. En te med udrensende urter der støtter huden indefra. Lad endelig te’en trækker længe for at få mest ud af den.

2 på lager

Kategori: