Gua sha skønhedspakke

Gua sha skønhedspakke

499.00 DKK

En skønhedspakke med en af mine faste beautyrutiner som er en Gua sha. En fantastisk massage form der giver så flotte resultater.

Gua sha er en massage teknik, som kan bruges af alle hudtyper. Spændinger/blokeringer kan ophobes i vores hud som kan give bumser, rynker og manglende glød. Derfor skal de frigives, så de kan forlade ansigtet og forlade kroppen via vores naturlige afgiftningsproces.

Denne massage teknik skaber et vakum i huden, som sagt frigiver affaldsstoffer, men får også blodcirkulationen godt i gang. Du kan blive ret rød i huden, men næste dag kan du se, at huden ser mere spændstig og mindre sart ud. Dette er nemt at gøre og kan gøres i sengen lige inden sengetid eller foran fjernsynet til din yndlingsserie. Du skal bruge en olie til at massere i og det får du selvfølgelig her.

Pakken indeholder: 

1 stk. Rosa Gua sha
1 stk. Økologisk 100 ml jojobaolie
1 stk. Økologiske Evolve hyaluronsyre serum
1 stk. Prøve på Weleda skonfood (Perfekt til ekstra tørre pletter/steder til ansigt og krop)

Du starter med at rense ansigtet, komme et lille halvt pump hyaluronsyre serum på, så olie og derefter bruges Gua sha i 5-20 min. På den måde booster du huden med fugt og fedtstof fra en af de bedste olier som alle hudtyper kan bruge.

En pakke som giver dig det hele. Huden har brug for fugt og atter fugt, men det skal både komme fra olie (der ikke fedter) og hyaluronsyre som er et fugtgivende sukkerstof. Denne pakke er perfekt til dig med små bumser hist og her samt til at forebygge og arbejde på nuværende rynker.

Gua sha bruges ikke på akne i udbrud, eksem i udbrud eller andre hudtilstande i udbrud.

OBS!

  • Krystaller kan have revner og rifter, men det har ingen betydning for den stærke kvalitet.

Ikke på lager

Kategori: