Calmlish Flow Gua sha 2. sortering (Flere Varianter)

259.00 DKK

Ryd

Calmlish Flow Gua sha 

2. sortering betyder at krystallen kan have små skønhedsfejl såsom ridser, ujævnheder og/eller farvevariationer. Men det har ingen betydning for anvendelsen.

 Obs. dette er Ametyst som er sart lilla eller Aventurin som er sart grøn. 

Gua sha er en massage teknik, som kan bruges af alle hudtyper. Spændinger/blokeringer kan ophobes i vores hud som kan give bumser, rynker og manglende glød. Derfor skal de frigives, så de kan forlade ansigtet og forlade kroppen via vores naturlige afgiftningsproces. Gua sha kommer ret dybt, da der kan trykkes lidt ekstra -uden at du skal trykke hårdt.

Denne massage teknik skaber et vakum i huden, som sagt frigiver affaldstoffer, men får også blodcirkulationen godt i gang. Du kan blive ret rød i huden, men næste dag kan du se, at huden ser mere spændstig og mindre sart ud. Dette er nemt at gøre og kan gøres i sengen lige inden sengetid eller foran fjernsynet til din yndlingsserie. Du skal bruge en olie eller balm til at kunne gøre det. Det er SÅ rart!

Mindsker små bumser, slap hud, rødmen, manglende glød, rynker forudsaget af muskel spændninger, væskeophobninger samt poser/mørke rander under øjnene. Det er den helt naturlige opstramning af huden uden indsprøjtninger 😉

Du kan se eller læse mere om gua sha massage lige her.

Yderligere information

Ametyst
Giver ro i sind og hud, Den er til dig, der er en rigtig power-kvinde, som har brug for en time-out fra en travl hverdag med mere gøren end væren. Den har en rensende effekt på krop, sind og hud. Ametyst bruges ofte ved søvnproblemer og derfor god at opbevare i soveværelset eller under hovedpuden.

HAR DU SET TRUE GUM TYGGEGUMMI UDEN PLASTIK?