Calmlish Glow Roller Skønhedspakke

498.00 DKK

Ryd

2. Sorterings Calmlish Glow Roller Med Økologisk Ansigtsolie 

OBS! Du får min nye forbedrede olie med og ikke den gamle på billedet!  

Jeg elsker denne beauty rutine! Dette kaldes en roller med tekstur, fordi den har små faste dupper der virkelig sætter gang i huden. Jeg har haft en del sensitiv hud (rødmen/ let udslæt) hvor jeg kan se en kæmpe forskel, når jeg bruger rolleren fordi huden får en masser næring gennem blodgennemstrømning, som rolleren giver. Det er nemlig gennem vores blod, at huden modtager de opbyggende næringsstoffer indefra.

Dette får du i denne pakke:

1 stk. Rosakvarts, Bjergkrystal eller Ametyst roller som er i nikkelfrit metal
1 stk. 30 ml. økologisk ansigtsolie fra Tina Lykkegaard

Hvad gør en roller?
En roller er meget nem at bruge og giver dig den smukkeste glød i huden. Når man snakker om glød i huden er blodgennemstrømningen alfa omega. Den stimulerer også kollagenproduktionen (det som holder huden ung og stærk) på sigt ved at stimulere huden med dubberne. Huden tror, at den er nødt til at gøre sig stærkere pga den ydre stimulation. Kollagen er det protein i huden, som holder huden spændstig og fyldig. Rolleren er derfor god til at tone og stramme huden op, men også for at forebygge linjer og rynker.

Kom en god nærende ansigtsolie i ansigtet inden du ruller
Du skal bruge en olie til “at rulle i”, som du får med i denne pakke og du må meget gerne komme en fugtgivende serum under eller en serum til let uren hud, hvis du oplever at huden slår ud med bumser. Efter du har rullet huden kan du afslutte med en creme, men det er ikke et must.

Hvilken krystal skal jeg vælge?
Hvis du tror på energien og den healende egenskab krystaller siges af have passer Rosakvarts til dig som ønsker mere fokus på kærligheden, både til dig selv og andre. Ametyst siges at lindre stress, skabe klarhed og give dig beskyttelse.

 VI HOLDER FERIELUKKET I UGE 30

Vi sender de sidste pakker ud fredag d. 22. juli kl. 10. 

HAR DU SET TRUE GUM TYGGEGUMMI UDEN PLASTIK?