Glow gua sha i rosakvarts

Glow gua sha i rosakvarts

499.00 DKK

OBS! Dette er en forudbestilling og sendes senest mandag d. 11 marts 

Glow Gua sha  i røgkvarts er en massage teknik som skaber et vakum i huden, som frigiver affaldstoffer, men får også blodcirkulationen godt i gang. Du kan blive ret rød i huden, men næste dag kan du se, at huden ser mere spændstig ud, mindre sart og fuld af glød. Dette er nemt at gøre og kan gøres i sengen lige inden sengetid eller foran fjernsynet til din yndlingsserie. Du skal bruge en olie eller balm til at kunne gøre det. Det er SÅ rart! Gua sha er også ideelt, hvis du lider at spændingshovedpine, så massér endelig nakke og hals forsigtigt med.

Mindsker små bumser, “knuder” i huden, slap hud, rødmen, manglende glød, rynker forudsaget af muskel spændninger, væskeophobninger samt poser/mørke rander under øjnene. Det er den helt naturlige opstramning af huden uden indsprøjtninger 😉

Til de ventende: Måske har du ventet længe på denne Glow gus sha og undrer dig over at prisen er steget. Det er sket fordi jeg tidligere har kunne skaffet 2.sorterings gua sha’er med små skønhedsfejl, men det kan jeg ikke lige pt og får derfor smukke 1. sortering hjem, som også er en anelse dyrere. 

Ikke på lager