Bevar Det Vel - Genanvendelige Madklæder & Poser

119.00 DKK175.00 DKK

Ryd

Voks/harpiks imprægnerede madklæder og poser til beskyttelse af madvarer

Det her har jeg glædet mig til at få på shoppen! Jeg vil så gerne undgå plastik og alufolie mm. til opbevaring af mine madvarer, og så kom det her skønne produkt min vej forbi!  Jeg er vild med det.

”Bevar det Vel” er en virksomhed, der fremstiller voks/harpiks imprægneret klæder og poser til beskyttelse og opbevaring af madvarer – hovedsalig til brød, ost, frugt og grønt.
Produktene er fremstillet af GOTS-certificeret bomuldsklæde, der er imprægneret med en blanding af økologisk bivoks, harpiks og økologisk olie. Skærmende og åndbar indpakning, der holder råvarer friske ved at beskytte mod kondensdannelse og samtidig forhindrer udtørring.

Madklæderne og poserne fås i forskellige størrelser, og jeg synes det er noget til alle formål. Produkterne kan bruges igen og igen i op mod et helt år hvis man passer godt på det. Vedhæftningen kan øges ved at kramme materialet, og folde det ud igen. Når dit madklæde eller din pose bliver for slidt, kompostér det eller brug det som en optændingsblok. Der er intet spild eller unødigt affald, når du ikke længere kan bruge dit klæde/pose.

Madklæderne fås i mål:

  • XSmall – 17×17 cm  – 5 stk./pk.
  • Small – 20×20 cm  – 4 stk./pk.
  • Medium – 25×25 cm – 3 stk./pk.
  • Large – 34×34 cm – 2 stk./pk.
  • XL – 29x35x9 cm – 1 stk/ pk.

Poserne kommer i pakker af 2 stk (17x19x6 cm. og 22x29x6 cm. + et str. xs madklæde)

Rengøring og opbevaring:

Rengør din pose eller dit klæde med lunkent vand og evt. en smule sæbe. Skyl under rindende vand og tør med et viskestykke eller tør det over med en fugtig klud og hæng det til tørre – men ikke på radiatoren! På grund af den lave temperatur, der bliver anbefalet til rengøring, egner produktet sig ikke til indpakning af råvarer som råt kød og rå fisk. Opbevar ikke din pose eller dit klæde, hvor der er for varmt, idet voksen kan risikere at smelte.

 VI HOLDER FERIELUKKET I UGE 30

Vi sender de sidste pakker ud fredag d. 22. juli kl. 10. 

HAR DU SET TRUE GUM TYGGEGUMMI UDEN PLASTIK?