Fugtgivende Makkerpar Ren Lykke

559.00 DKK599.00 DKK

Ryd

Et skønt fugtgivende makkerpar, som i har efterspurgt et godt tilbud på, så her er det!

Få intens fugt fra hyaluronsyreserum og elektrolytter, men også b-vitaminet niacinamid som beroligere og reducerer rødme og få beskyttelse og næring fra en af de lækre ansigtsolier. Et makkerpar jeg bruger hver eneste dag, da det fungerer suverænt til min tørre hud med tendens til urenheder (og så holder det linjer og rynker nede, hvilket også er en god bonus)

Makkerparret består af:

50 ml. fugtserum fra Ren Lykke af Tina Lykkegaard
30 ml. Økologisk ansigtsolie eller ansigtglød olie fra Ren Lykke af Tina Lykkegaard

Mange tror fejlagtigt, at de skal holde sig fra olie, da huden måske fedter en smule, men oftest er det fordi huden mangler fugt OG fedtstof. Derfor er disse to makkerpar så fantastisk sammen.

Forskel på de to ansigtsolier 

Den originale ansigtsolier (Lyserød etikette) er den letteste olie at de to olier. Den er god til den normale hud med tendens til uren hud. God til dig som er bange for at olien fedter – det gør den ikke! God til den fedtende eller kombineret hud.

Ansigtsglød olie (orange etikette) er til dig med moden hud, til en sensitiv eller tør hud. Den giver den flotteste glød.

Mange veksler mellem olierne, hvor de så bruger den ene morgen og aften aften. Det er ikke et must, men det kan man sagtens.

Tip: det er ikke et must, men du kan sagtens ligge en creme ovenpå olien, men ikke alle føler, at de behøver det. 

Må gerne bruges af gravide og/eller ammende.

Yderligere information

Størrelser
Fugtvivende serum 50 ml.
Ansigtsolie 30 ml. 

Ingrediensliste

HAR DU SET TRUE GUM TYGGEGUMMI UDEN PLASTIK?