Viser alle 7 resultater

14 dages online smoothies challenge

129.00 DKK
Smoothie guide 
 
Har du svært ved at komme i gang med at lave (sunde) smoothies? Eller har du brug for en hjælpende hånd i form af indkøbslister, gode tips og tricks til en vellykket smoothie og nysgerrig på, hvad en smoothie om dagen kan gøre for dig? Så er denne smoothies challenge lige noget for dig!
Min egen erfaring jeg gerne vil dele med dig 
Jeg synes nemlig, at en smoothies om dagen (på 500-700 ml.) har gjort en forskel for mig. Jeg føler min mave fungerer meget bedre, jeg føler mig ikke oppustet, jeg føler jeg bliver hydreret og at min hud får fugt indefra. Jeg føler min hud holdes pænere og sundere indefra med en smoothie fyldt med grøntsager, bær, lidt frugt og sunde fedtstoffer. Det vil jeg gerne give videre til dig!
Jeg har lavet denne 14 dages guide, som du kan følge til punkt og prikke eller bruge den som inspiration til nye opskrifter.
Tanken er, at du spiser som du plejer, men supplerer din kost med en stor smoothies om dagen.
E-guiden indeholder 40 sider.

Bliv fordøjelsesproblemer kvit – ebog

149.00 DKK

Tusindvis har i dag fordøjelsesproblemer, og det er overvejende flest kvinder. Vores fordøjelse har en stor betydning for hele vores sundhed, men bestemt også for hudens udseende.

Derfor vil du i denne e-bog blive guidet til, hvordan du kvitter fordøjelsesproblemer på naturligvis med kost, kosttilskud, tips til din mentale tilstand og generelle sunde råd.

Flere og flere studier peger faktisk på, at sygdomme kan komme af en svækket og pint tarmflora, så det er derfor vigtigt at pleje din fordøjelse. Ikke blot for hudens udseende, men faktisk også for dit humør og velvære.

Du vil have glæde af denne e-bog hvis du har problemer med:

 • Oppustethed
 • Luft i maven
 • Diarre
 • Hudprblemer forudsaget af en svækket fordøjelse
 • Forstoppelse
 • Ubehag i maven
 • Vekslende afføring
 • Ufordøjede fødevare i afføringen
 • Kroniske tarmproblemer
 • Fødevareallergier
 • Irriteret tyktarm

Vidste du, at 99 % af dit søvnhormon samt lykkehormon dannes i tarmene? Hvis dette ikke sker pga. inflammeret eller irriteret fordøjelse, vil det påvirke din søvn, men også dit humør og sindstilstand.

E-bogen er på 41 sider.

 

Bumsefri hud – ebog

149.00 DKK

Denne e-bog er til dig der ønsker en guide i, at komme dine urenheder til livs. Du vil få over 60 sider med gode råd, guidelines i kost, kosttilskud og hvad du skal undgå i hudplejen. Jeg vil lære dig at forstå, hvad huden prøver at fortælle dig, da du på den måde langt nemmere kan komme urenhederne til livs.

E-bogen giver dig en god grundforståelse af huden og et holistisk syn på, hvordan du får en sundere og smukkere hud. Min mission er at vise dig, hvordan hele kroppens sundhed har en påvirkning af din huds udseende.

Du vil bla. få

 • Forståelse for din hud
 • Forstå vigtigheden af din indre sundhed
 • God tips til en sund fordøjelse
 • Forståelse for anti-inflammtorisk kost
 • Forklaring på over 15 hud-venlige fødevare
 • Opskrifter på nærende og afgiftende smoothies samt juice
 • Urte te’s guide

Og meget mere..  Glæd dig til at komme i gang!

 

Den Grønne Smoothie challenge

129.00 DKK
Smoothie guide med rene grøntsager, så vi springer frugt og bær over denne gang! 
 
Har du svært ved at komme i gang med at lave (sunde) smoothies? Eller har du brug for en hjælpende hånd i form af indkøbslister, gode tips og tricks til en vellykket smoothie og nysgerrig på, hvad en smoothie om dagen kan gøre for dig? Så er denne smoothies challenge lige noget for dig!
En smoothies om dagen med mange fordele 
 
Jeg synes nemlig, at en smoothies om dagen (på 500 ml) har gjort en forskel for mig. Jeg føler min mave fungerer meget bedre, jeg føler mig ikke oppustet, jeg føler jeg bliver hydreret og at min hud får fugt indefra. Jeg føler min hud holdes pænere og sundere indefra med en smoothie.
Jeg har lavet denne 14 dages guide, som du kan følge til punkt og prikke eller bruge den som inspiration til nye opskrifter.
Tanken er, at du spiser som du plejer, men supplerer din kost med en stor smoothies om dagen.
Været med før? 
Så går vi et level op denne gang og laver smoothies kun med grøntsager og sundt fedt. Disse smoothies opskrifter er derfor ikke sødet med frugt, men friske fra lime eller citron. Tanken er derfor at vi kører ekstra meget på med grøntsager da bær og frugt typisk er lettere at få indenbords.
Derudover får du ekstra opskrifter på et par supper og SOS-urte drikke med friske urter.
Der vil være en smule skriv der går igen fra den tidligere smoothies, da det er en info man skal have uanset om det er første eller måske anden gang 🙂
Hvad skal du bruge for at være med? 
En blender og de grøntsager fra frost og friske vare jeg beskriver i indkøbslisten. Jeg vil skyde på at det koster dig omkring 200-300 kr. for begge uger.

Fri mig for sensitiv hud – ebog

149.00 DKK

Flere og flere komme til mig, hvor de fortæller, at de har meget sart hud. Det kan være tegn som rødmen, blussende hud, tydelige blodkar, svien, kløen, tynd hud, varme i huden, irritation og sensitiv hud over for mange hudplejeprodukter.

Det kan også være, du har fået konstateret rosacea af (hud)lægen og måske føler dig magtesløs. Mange af mine klienter har følt, at de ikke kan forstå huden eller er bange for, hvornår den blusser op igen specielt i sociale sammenhænge. Sidder du med samme følelse, så skal du vide, at du ikke er alene, og jeg vil hjælpe dig samt give dig alle mine erfaringer i denne e-bog.

Nogle dage kan huden være fin, og andre dage kan den blusse op, hvor huden viser tydelige tegn på irritation. Det kan være, det netop er den situation, du kan genkende, og det kan være svært at holde gejsten oppe, hvis man føler, at huden lever sig eget liv.

Det kan også være du har en skandinavisk fin hud, som viser tegn små på sensitivitet. Dette er en hudtype, som kan styrkes, hvilket er en god ide at gøre, da en sensitiv hud har helt bestemte behov for at huden ikke vil blive endnu mere sensitiv med langt større problemer.

E-bogen er på 55 sider.

 

Gua sha online kursus

499.00 DKK

Vi har sådan glædet os til at åbne op for det vi synes er det ultimative gua sha kursus!

Vi (Tina Lykkegaard og Tanja Eskildsen) har nørdet igennem de sidste par år og rejst London tynd for at finde de bedste og mest enkelte gua sha teknikker til dig, som du let kan lave hjemme uden det behøver tage en krig at få gjort!

Vi tror du bliver lige så glad for resultaterne i spejlet efter dette kursus som vi er.

På kurset finder du videoguide af behandling af følgende områder:

 • Hals og nakke

 • Kæbe

 • Kinder

 • Mund

 • Øjne

 • Pande

 • Rynker og ar

 • Lymfedrænage

 • Samt pdf hvor du kommer under huden og forstår hvorfor og hvordan huden reagerer som den gør.

 • Som bonus får du en e-bog om ansigtsolier, så du kan vælge at designe din egen gua sha olie.

Jeg (Tina Lykkegaard) er så glad for dette kursus eller space, hvor du har det hele samlet et sted. Jeg laver dagligt videoer og stories til jer, men jeg kan aldrig nå at sige alt det jeg gerne vil. Så her får du alt og kan gense det lige så mange gange du vil! Det er nemt og overskueligt så jeg håber du kan komme godt i gang.

Du modtager kort tid efter dit køb en mail, som giver dig adgang til kurset, så husk at dobbelttjekke den mail du skriver ved købet 🙂

Intropris slutter den 1 december

Tilbud
Ikke på lager

Smoothie (zero waste) pakken

605.00 DKK 329.00 DKK

Smoothiepakken med fokus på emballage der kan bruges igen og igen

I har nok fundet ud af, at jeg elsker smoothies og jeg har fået nogle af jer med på vognen. Derfor tænkte jeg også, at jeg ville lave denne smoothiespakken, da i også spørger på sugerør, flaske mm. Jeg er også begyndt at tænke rigtig meget på genanvendelighed, så det afspejler denne pakke også. Jeg elsker alt, hvad jeg kan bruge igen.

OBS! Stålflasken er mint grøn og ikke sart rosa som på billedet! 

I denne pakken får du:

1 stk. 500 ml Ayaida flaske i stål (mint)
4 stk. smoothie sugerør i stål + renser
1 stk. genanvendelig smoothiepose fra Haps Nordic, som kan bruges op til 50 gange (farverne variere)
3 stk. genanvendelige snackbags som er alternativ til engangs fryseposer (400 ml)
2 stk. E-guide med Smoothie Challenge

Stålflasken holder 100 % tæt og holder din drik kold i mange timer, men den holder også din te varm, hvis du bruger den til det. Jeg er ret stor fan, fordi de også bare er smukke og så passer vi godt på miljøet.

Sugerørene i stål er lidt tykkere i den end normale, så drikker du smoothies kan du sagtens suge din smoothies op igennem disse. Jeg skyller dem altid lige efter brug og derefter i opvaskemaskinen.

Smoothieposen bruger jeg primært til Kalle, men har jeg en rest tilovers kan jeg sagtens finde på at hælde det over i, da den ikke indeholder ilt og derved kan den holde 24 timer på køl. Jeg skyller og vasker den let af og derefter i opvaskemaskinen.

Snackbags er et super alternativ til engangs fryseposer. Jeg bruger dem hele tiden, både til at tage med på farten, men også i køleskabet eller til fryseren.

Du får selvfølgelig også begge af mine meget populære smoothie guides med. Så har du opskrifter, men får også alle mine tips og tricks til en god smoothies. Du kan læse om mine Smoothie Challenges her.

Har du et brændende ønske om en bestemt mønster på stofposen eller smoothieposen så skriv det i kommentarfeltet og vi vil forsøge at opfylde dit ønske, men vi kan ikke love noget.