Anonym fortæller

“Tusinde TAK Tina. Uden dig var jeg aldrig blevet så opmærksom på hvad jeg selv kunne ændre og gøre for min hud. Du har åbnet mine øjne, hvilket jeg er dig meget taknemmelig for!

Lykke fortæller

“Jeg kan kun sige at jeg har det fantastisk. Jeg har fået den flotteste hud jeg har haft i mange år og jeg er virkelig glad. Jeg har ikke urenheder på hagen mere. Ja udover pænere hud, så har jeg tabt mig tre kg. uden at være på kur. Jeg spiser jo en del nødder og mørk chokolade når der skal hygges- så en meget positv oplevelse herfra!”

Anonym fortæller

Det er så skønt at have “mødt” dig.

Din blog er også en skønhed i sig selv. Jeg får personligt meget ud af det. Og fortæller om det til mine nærmeste. Bliv ved med det gode arbejde. Du er så inspirerende.. og ærlig omkring dine beskrivelser.. så skønt!

Sofie fortæller

“Tina har igennem de sidste par år vejledt mig igennem en jungle af råd, tips og tricks indenfor skønhed, som jeg før har fundet upersonlig og ofte modsigende.

Nu får jeg generelle råd som er dokumenterede og troværdige, og som ikke nødvendigvis koster mig en måneds SU. Derudover får jeg også personlig vejledning tilpasset min specifikke situation hvad enten det gælder hud, kost eller generel velvære, og resultaterne er tydelige!

Døjer du, ligesom jeg gjorde, med uren hud eller lignende, så kontakt Tina Lykkegaard og få personlig og effektiv vejledning. Du vil ikke fortryde det!”

Mette fortæller

“Tina Lykkegaard er fantastisk! Hun har reddet min hud for lægens klør og diverse receptpligtige cremer. Pillerne blev smidt ud og da naturlige olier og kosttilskud blev inviteret ind gik min hud på rekord tid fra at ligne byldepest til kun at have få lejlighedsvise bumser.”

Mille fortæller

“Jeg er YDERST taknemmelig for at du lyttede til mig dengang jeg skrev. Jeg kan så meget anbefale dig fordi du lytter til ens (mine) behov og hvad jeg gør og spiser til hverdag. Du var så fastbesluttet på at hvis det første ikke virkede, så skulle vi dælme nok finde noget der gjorde. Jeg er bare SÅ glad for din hjælp og det varmer at se at du hjælper andre.”

Laura fortæller

“Inspirerende, smilende, kvalitetsbevidst og oprigtig personlighed. Tina laver de fineste opdateringer på de sociale medier, hvor hendes passion for faget skinner tydeligt igennem – for mig er det god og sund inspiration til daglig luksus. Tina har øje for den enkelte – alle spørgsmål er relevante, store som små.”

Ane fortæller

“Jeg har været i et online forløb hos Tina i 6 uger, og det har virkelig været godt.

Det har ikke kun hjulpet på mine hudproblemer, men generelt på min fordøjelse og min generelle kropsfølelse og jeg har oplevet et kæmpe energiboost.

Jeg kontaktede Tina, da jeg have fået et pludseligt udbrud af bumser og urenheder og i lang tid havde forsøgt mig med forskellige dyre cremer, masker m.m. men intet hjalp. Tina vendte det hele på hovedet for mig, og jeg forstod pludselig, hvor vigtig ens kost er, og hvordan ens tanker spiller ind på hudens tilstand. Jeg har ikke tidligere gået særligt meget op i mad, og hvordan det bliver tilberedt, men forløbet hos Tina har faktisk været ret enkelt.

Man skal naturligvis være motiveret og vedholdende, men så snart man oplever de første resultater i form af flottere hud og langt mere energi, er det nemt at holde fast. Tina er super inspirerende, og hun deler kærligt ud af sine egne erfaringer og hun svarede indgående på alle mine mange spørgsmål undervejs. Det har været rigtig rart, at have Tina på sidelinjen hele vejen igennem forløbet som sin personlige hudterapeut. Og det er rart at vide, at hun stadig er der med sine opdateringer på bloggen, hvor hun giver mange gode tips og tricks.

Jeg kan klart anbefale et forløb hos Tina, hvis man har problemer med huden og ønsker en mere holistisk tilgang til huden og kroppens sundhed generelt. Jeg har fået så meget ud af at være med, at jeg klart fortsætter med mange af de nye gode vaner, som Tina har lært mig”

Kirstine fortæller

“Jeg elsker Tina’s skønhedsunivers; der både inspirerer og motiverer. Et must er at tjekke Tina’s profil dagligt. Nu har jeg op til flere gange, fået personlig hjælp af hende, både til kosttilskud og hudpleje. Det er en fornøjelse, at få hjælp af en sjæl med sådan en tålmodighed og venlighed. Første klasse service!”

Sabine fortæller

“Jeg blev bekendt med Tina’s fantastiske profil via instagram. Efter lang tid med uren hud, skrev jeg til Tina for at få vejledning. Her fik jeg hjælp til at få de rigtige vitaminer og tænke over min kost, hvor jeg før havde fokuseret mere på “bare” at rense min hud med diverse produkter. Tina lærte mig redskaber til at arbejde med min hud indefra. Efter måneder med de rigtige vitaminer og kost har det virkelig givet pote og er ovenud lykklig for resultatet. Tina har været fantastisk til at tage tid til at hjælpe og vejlede og kan ikke andet end at anbefale Tina”

Ane fortæller

“Jeg har nu været i gang i tre uger og det går fremad med min hud. Er så glad og jeg oplever et kæmpe energi boost, som er en helt ny og skøn følelse i kroppen!”

Sanne fortæller

“Kære Tina,

Tusind tusind tak for den øjenåbner, du har givet mig. Det er vildt for mig at tænke på den livsstilsændring, jeg har været igennem, fra jeg tilfældigt faldt over din instagram profil, til jeg kontaktede dig, til der hvor jeg er nu. 

Jeg er vildt taknemmelig for, at du har engageret dig så meget i mig som kunde. Jeg har følt mig i meget kompetente hænder og har følt en oprigtig interesse fra din side i at ville hjælpe mig, hvilket har gjort, at jeg har kunne bevare engagementet og har kunne lykkes med at ændre så mange af mine gamle vaner.

Inden jeg tog kontakt til dig, var jeg meget i tvivl om, hvorvidt en online vejledning ville være brugbar for mig, men jeg kan kun sige, at jeg har fået meget mere ud af det, end jeg nogensinde havde forventet.

Jeg kan ikke endnu sige, at mine hudproblemer er løst, men jeg kan mærke på min krop, at jeg er på vej i den rigtige retning, og jeg tror på, at det nok skal lykkes på sigt. For mig er det en rejse, der først lige er begyndt, og jeg glæder mig meget til at fortsætte. Jeg vil varmt anbefale dig og din online vejledning til alle på min vej. 

Kh Sanne”