Har du spørgsmål omkring hudproblemer? Så kan du spørge løs i 60 min. Vi vil sammen finde den løsning der er bedst for dig!

Personlig hudkonsultation 60 min. 

Denne type hudkonsultation er til dig, som ønsker personlig professionel  vejledning i kost, kosttilskud samt skønhedsprodukter der passer til dig og din hudtype. Du vil have rig mulighed for, at spørge ind undervejs og vi finder sammen, den løsning der passer bedst til dig, for at komme dine hudbekymringer til livs. 

Jeg vejleder dig i kosttilskud og skønhedsprodukter og giver dig koststrategier, som du kan tage i brug med det samme. Du vil modtage et spørgeskema nogle dage forinden vores aftale. Det skal sendes retur til mig mindst 24 timer før din hudkonsultation. 

I hunkonsultationen giver jeg dig en holistisk hudanalyse med skræddersyet:

  • Anbefalinger til kosttilskud, mineraler og fedtsyrer

  • Koststrategier med do and don’t til lige netop dig

  • Anbefalinger til skønhedsprodukter og beauty redskaber 

  • Forståelse af, hvad din hud fortæller dig 

  • Generelle gode tips og råd til din sundhed 

  • Min. 8 siders skønhedsmanual som passer til dig, inkl. nemme opskrifter

  • Opfølgende samtale eller mail kospondance efter 4-6 uger.

Jeg vil kun anbefale og vejlede i naturlige og økologiske produkter uden hormonforstyrrende stoffer, parabener, kunstig parfume eller mineralske olier.

Det kræver nye rutiner at komme dine bekymringer til livs 

Jeg kan give dig en masse råd og vejlede dig i de rigtige produkter, men når alt kommer til alt, handler det om din vilje og vedholdenhed. Du bør derfor gøre op med dig selv, om du klar til at forkæle din krop og få nye skønhedsrutiner og vaner i din hverdag. Er du klar til at gøre en ekstra indsats og få nye rutiner, så vil min hjælp og erfaring hjælpe dig, så du kan komme dine hudproblemer til livs. 

60 min. Pris: 899 ,-  

Udfyld kontaktformularen i højre side, så vil du modtage yderligere information om vejledningsforløbet, booking og betalinginformationer, ligesom du vil modtage mit spørgeskema. Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

​

Hudkonsultationen foregår i Aarhus c. 

​

OBS: Ved udeblivelse eller aflysning på selve dagen omkræves 50% af prisen. Aflysning skal mindst ske 24 timer før aftalen pr. mail eller telefon 24267644. 

Om mig

Min passion er at guide dig til en skøn og flot hud ved at skabe indre balance, da det har en afgørende betydning for din huds udseende. 

Bestil tid til hudkonsultation 

Udfyld nedenstående formular, så modtager du betalingsinformation, spørgeskema og information om det videre forløb. 

Bemærk: Du vil først modtage spørgeskemaet når vi har aftalt en dato for personlig hudkonsultation. 

Skriv et svar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter markeret med * skal udfyldes

skriv kommentar