Hvorfor personlig vejledning?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Det rigtige valg, en gang for alle

Vi bruger penge på personlige trænere og kostvejledere for at få den rigtige figur, men når det kommer til hudens udseende shopper vi ofte rundt i mærker og prøver det ene skønhedsprodukt af efter det andet, og effekten er sjældent, som vi ønsker det. 

Det er lidt ligesom slankekuren, der aldrig gav dig de ønskede resultater, fordi du ikke valgte den rigtige løsning for dig.

Vil du opnå effektfulde resultater og komme de bekymringer, udfordringer og problemer til livs, som du har med din hud, så skal du finde årsagen til, at du har disse udfordringer. Jeg tror på, at det kun er på den måde, vi kan finde den rette løsning for dig en gang for alle, så vi sammen kan finde din vej i skønhedsjunglen. 

En holistisk, faglig og ærlig vejledning
I ni år har jeg vejledt tusindvis af kunder og desværre set den manglende effekt af at symptombehandle. Jeg har erfaret og set utallige eksempler på, at de gode resultater først kommer, når vi behandler årsagen til problemet.  At finde årsagen til udfordringerne og problemer kræver en ekstraordinær indsigt i livsstil og vaner. Det kræver efter min overbevisning et holistik syn på din krop og en forståelse af, hvordan kroppens organer arbejder og hvilken indflydelse de har på, hvordan din hud ser ud.

Et holistisk syn er nemlig et helhedsbillede af kroppen. Her ser jeg ikke kun på, hvordan du plejer din hud med skønhedsprodukter, men også på hvordan dine kostvaner, psyke og vitamin- og mineralbalance påvirker din huds udseende. 

Vejledning til en skøn hud er for alle
Som hovedregel er vejledning for alle. Hvad enten du blot ønsker vejledning i at vedligeholde din hud eller har problemer med akne, eksem eller linjer/rynker, så kan du få noget ud af at blive vejledt i, hvordan du sikrer en smuk hud inde- og ude fra. 

Læs mere HER

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]