Hvorfor vælge økologisk frisør?

Hvorfor vælge økologisk frisør?

img_7825-2

/Indlægget er sponsoreret/

Jeg har været på tur i dag! En hyggestund for mig selv, der har været længe undervejs. Jeg har været til frisør og jeg er altid den der trælse kvinde, som bare ikke bliver tilfreds. Mit hår ender altid oppe i en knold, fordi det bare er nemmest, MEN det skal være slut nu. Ellers i hvert fald minimeres 😉

Så jeg har fatisk været ret spændt på dagens frisør-tur! Jeg valgte Haarfein-økologisk frisør, fordi de er økologiske, som navnet siger. Derfor bruger de ikke produkter med kemi og hormonforstyrrende stoffer, men deres produkter er stadig helt suveræne, uden at være helse-agtige. 🙂

Vi er omringet med kemikalier og forurening dagligt, så der hvor jeg kan undgå det, vil jeg rigtig gerne. Faktisk opdagede jeg dem, fordi min mor skulle klippes og jeg skulle finde et sted til hende. Hendes oplevelse gik så godt, at jeg tænkte de må da kunne klippe mig så jeg er tilfreds og glad for resultatet.

Mette som klippede mig, startede med at vaske mit hår. Imens gav hun mig den blideste og afslappende hovedbundsmassage. Allerede der kunne jeg mærke, at jeg var kommet i trygge hænder. Det vidste jeg jo egentlig godt, fordi min mor havde haft samme oplevelse.

Så til klipningen! Mit hår var rigtig langt og så har jeg meget af det. Det vil du måske tænke, at det må være dejligt, men når det er så tykt, så er det svært at have nede. Det svært at sætte, så jeg kan holde det ud 🙂 Så Mette tog en del af volumen og klippede fine etager, så mine krøller kommer lidt frem. Så var jeg alligevel liiidt modig og fik klippet lidt længde af pandehåret og det er så fint! Det slet ikke så tungt som før, så nu skal jeg lige gå og lege lidt med det. Jeg er SÅ glad!

Mette var super sød til at spørge ind til, hvordan det skulle være og have med mig hele vejen. Hun klippede også pandehåret af tre omgange, fordi jeg er lidt af en bangebuks. 😉 Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg skal ned til Haarfein. De varmeste anbefalinger herfra mig.

Kærligst Tina img_7817

Tilbage til bloggen