Kan du ikke styre din sukkertrang? Her får du nogle råd

Kan du ikke styre din sukkertrang? Her får du nogle råd
/Indlægget indeholder affiliatelinks, hvilket betyder at jeg får en lille kommision, hvis du køber det online gennem disse links. Dertil er der også sponsorerede produkter i indlægget. Tak fordi du læser med og støtter mit arbejde!/ Kender du det, at klokken slår kl. 15 om eftermiddagen og trangen til noget sødt melder sig? Det kan også være, at lysten til søde sager dukker op om aftenen, hvor det kan være så svært, ikke at gå i slikskabet (har vi alle ikke sådan et? ;) ) Men så er der hjælp at hente, hvis du ønsker at mindske denne sukkertrang. Det er nemlig suverænt vigtigt at holde blodsukkeret stabilt hele dagen, hvis sukkertrangen skal holdes nede. Jeg har skrevet om det før, men da jeg for nylig fik en mail fra Pharma Nord skrev de noget som jeg også gerne vil dele med dig. Det handler nemlig om at mineralet chrom, som kan være med til at holde sukkertrangen væk, men først tilbage til det stabile blodsukker. For at holde mit blodsukker stabil får jeg en god start på dagen, som er i form af en god morgenmad. Starter jeg dagen uden morgenmad eller med en bolle med ost, starter jeg blodsukkeret ganske ustabilt. Det kan give vilde cravings og humørsvingninger, som man mærker i løbet af dagen. Har du tendens til hudorme eller en topmave der bare ikke vil forsvinde uanset hvad du gør, så kan begge dele være tegn på at du ofte har ustabilt blodsukker. På min tallerken skal der gerne være: Protein Øko æg, bønner, øko kød, quinoa, nødder, fisk, hampefrø (alle typer frø), kikærter eller linser. Sundt fedt: Nødder, hampefrø, græskarkerner, øko kærnet smør, avokado, koldpressede planteolier, fiskeolie (super at tage om morgenen!). Grøntsager i lange baner Af alle typer. Jo mere jo bedre, men jeg husker at variere og spiser gerne de grønne salater da de er fulde af næring. Eks. spinat, rucola eller feldsalat. En tallerken med alle tre overstående dele skal gerne kunne mætte mig i tre-fire timer. Det du måske ikke ved er, at alle kulhydrater (brød, pasta, kartofler, ris, kage, sukker) bliver omdannet til sukker (glukose) i vores tarmsystem. Kulhydrater er skam gode nok, men det skal gerne være de grove at slagsen (brune ris, grøntsager, quinoa, fuldkorns pasta (hvis du tåler gluten!), bønne/ærte pasta) og i mindre mængder er min erfaring. Brød morgen, middage og aften er for mig en dårlig cocktail. Jeg er glad for Pharma Nord eller Biosym's chrom. Chrom er nemlig et mineral som bruges til at holde blodsukkeret stabilt og hjælper med, at jeg omsætter min kost som jeg gerne skal. Pssst... har du set opskriften på protein trøfler som smager himmelsk og syndigt på samme tid? Se dem HER! Skriv endelig hvis du har spørgsmål, så vil jeg glæde mig til at svare dig! Kærligst Tina
Tilbage til bloggen