Uren hud? Skal jeg hjælpe dig? Så skriv til mig, længere væk er jeg ikke!

Uren hud? Skal jeg hjælpe dig? Så skriv til mig, længere væk er jeg ikke!

Jeg hører så tit, at hudproblemer gør, at man ikke er social og faktisk bare ønsker at være derhjemme. Jeg hører også, at hudproblemer gør, at man føler sig mere beskidt og ulækker, men det kan jeg da godt fortælle dig, at du ikke er.

Netop derfor startede jeg min lille virksomhed, fordi jeg så gerne ville hjælpe dem jeg kunne. Jeg blev også træt af at se reklame om den perfekte creme der fjernede alle bumser på et spildt sekund. Det passer nemlig ikke…

Derfor skal du ikke tøve med at skrive til mig. Jeg vil hurtigt kunne sige om jeg kan hjælpe netop dig med dine udfordringer. Jeg har hjulpet en masse skønne klienter allerede nu og de kommer ikke sovende til det.

Det kræver mod og tålmodighed, at komme hudproblemer til livs, men det er jo lige præcis derfor jeg er på sidelinien for at hjælpe dig.

Jeg kommer med anbefalinger i kosttilskud og skønhedsprodukter og giver dig koststrategier, som du kan tage i brug med det samme. Du vil modtage et spørgeskema, som du skal udfylde og sende tilbage til mig.

Du må meget gerne sende billeder med, for så har jeg endnu bedre mulighed for at hjælpe dig.

I en online vejledning giver jeg

  • Anbefalinger til kosttilskud, mineraler og fedtsyrer

  • Let koststrategi med do and don’t til lige netop dig

  • Anbefalinger til skønhedsprodukter og gode vaner

  • Anbefaling af evt. beautytools som dermaroller, tørbørstning, sugekop eller gua sha massage.

  • Forståelse af, hvad din hud fortæller dig

  • Min. 10 siders skønhedsmanual som passer til dig

  • Opfølgende telefonsamtale efter vejledning

  • Moderat sparring pr. mail i 4 uger.

Jeg vil kun anbefale og vejlede i naturlige og økologiske produkter uden hormonforstyrrende stoffer, parabener, kunstig parfume eller mineralske olier.

Det kræver nye rutiner at komme dine bekymringer til livs

Jeg kan give dig en masse råd og vejlede dig i de rigtige produkter, men når alt kommer til alt, handler det om din vilje og vedholdenhed. Du bør derfor gøre op med dig selv, om du klar til at forkæle din krop og få nye skønhedsrutiner og gode vaner i din hverdag. Er du klar til at gøre en ekstra indsats og få nye rutiner, så vil min online vejledning hjælpe dig, så du kan komme dine hudproblemer til livs.

 

Send mig en mail på tina@tinalykkegaard.dk hvis du ønsker at komme i gang. Jeg har gang i mange spændende projekter og derfor tager jeg ikke mange ind af gangen.

Du kan læse meget mere her. Vil du læse nogle udtalelser fra mine klienter, så kan du læse dem her.

Billedet nedenfor er resultat efter min vejledning af en super sej kvinde som gik all-in for at ændre hudens udseende. Det er virkelig flot gået!

Kærligst Tina

GemGem

Tilbage til bloggen