Uren hud, appelsinhud, rynker, manglende glød, ar eller Mørke rander under øjnene? Så læs med her!

Uren hud, appelsinhud, rynker, manglende glød, ar eller Mørke rander under øjnene? Så læs med her!

/Indlægget indeholder affiliatelinks, hvilket betyder at jeg får en lille kommision, hvis du køber det online gennem disse links. Dertil er der også sponsorerede produkter i indlægget. Tak fordi du læser med og støtter mit arbejde!/

Der er efterhånden flere forskellige beauty-redskaber både til krop og ansigt. Fælles for alle er stort set, at de øger blodcirkulationen i huden, samt muskulaturen, som gør, at huden får ilt og næring, som giver endnu mere glød og mindsker irritationen i huden er min erfaring.

Derudover fjerner mange af disse beauty-redskaber stagnationer i huden, som kan give bumser og rødmen.

Gua sha til uren hud

Gua sha facial Som har givet mig den smukkeste glød til ansigtet! Selve redskabet Gua sha fås i forskellige udgaver. Redskabet er har en udformning der ligner en fisk.

Når du bruger en Gua sha “skraber” du huden, hvorved der skabes et vakuum i huden, så kedelige affaldstoffer frigives i huden. Det kan være du oplever rødmen, urenheder, knopper, linjer/rynker, grove/store pore, slap hud eller manglende ensartethed i huden.

Alt dette har Gua sha hjulpet mig med at mindske. Huden kan bliver rød efter en Gua sha behandling, men du kan mærke, hvordan blodet suser rundt, hvilket giver hudcellerne masser af ilt og næring.

Brug denne om aftenen og læg mærke til hudens glød næste morgen. Brug den gerne 5-10 min. hver aften. Jeg er SÅ glad for det og slipper aldrig denne metode! Brug koden: TINALYKKEGAARD og få 10 % hos Honest Beauty Talks.

dermaroller til uren hud

Dermarolleren Den er fantastisk og jeg anbefaler den til alle, som ønsker en forholdsvis hurtigt resultat. Dermarolleren en en lille rulle, som har 192 bitte små nåle på 0.20 mm, hvilket jeg anbefaler- den må ikke være længere til hjemmebrug!

Når huden bliver rullet med disse nåle vil huden med det samme tænke, at den skal repareres og på den måde vil huden blive fornyet meget hurtigere end normalt.

Derfor er Dermarolleren også fantastisk til ar, uensartet hud, knopper, uren hud (må ikke være betændte bumser), linjer og rynker. Jeg ruller med Dermarolleren 1-3 gange i ugen, som skal gøres om aftenen. Den holder i 9-12 mdr. Du kan også læse mit tidligere indlæg her.

jaderulle

Jaderullen Har lidt samme funktion som Gua Sha, hvor den øger blodcirkulationen, men også masserer din muskulatur i ansigtet. Det har en meget afstressende effekt og er god til at fjerne spændinger, når jeg har haft det.

Jaderullen er også meget nem at bruge og specielt til dig der har tendenser til væskeophobninger i ansigtet. Når man arbejder på blodcirkulationen vil det styrke musklerne i ansigtet og derfor vil det på sigt have en opstrammende effekt, har jeg hørt fra mange. Ligesom dine ben skal trænes skal ansigtets muskler også.

Rul løs i 5-10 min. og gerne morgen og aften. Kom din serum eller olie under, da den vil trænge langt bedre ind i huden, når du bruger jaderullen. Dette er en mild måde at bruge et beauty-redskab på eller til en meget sensitiv hud.

Tørbørste til appelsinhud

Tørbørsten- gerne med kobberhår Den bedste måde at starte morgenen inden dit morgenbad! Eller om aftenen for den sags skyld hvis det passer dig bedre. Tørbørstning er en gammel tradition, hvor du børster huden på tør hud. Du skal børste med lange strøg nedefra og op mod hjertet, som vil øge blodcirkulationen. Det vil ilte vores celler med ny frisk næring. Det har jeg i hvert fald kunnet se på min hud. Den er suveræn mod tør hud, fordi du børster de kedelige døde hudceller væk, men også for at holde appelsinhud væk, samt små knopper (også dem på overarmene) eller de indgroede hår vil blive holdt væk. Gør det til en vane og brug den gerne hver dag for bedst resultat.

sugekop til appelsinhud
Sugekop til ansigt og krop Også kaldet bindevævsmassage, hvor du masserer ansigtet eller kroppen med en sugekop. Dette er (også) en gammel tradition fra Asien som er flittig brugt, nok fordi det også er meget effektivt.

 

Du bruger sugekoppen med lange strøg nedefra op mod hjertet. Du vil mærke at blodet suser hurtigt gennem kroppen og det giver en varme, men også en rødmen på huden.

Her “løftes” huden, så gamle affaldstoffer løsnes, så de bliver frigivet, hvor vi derefter kan udskille affaldsstofferne gennem sved, urin eller afføring. Så drik rigeligt med vand og brændenælde te, når du går i gang med dette.

Det kan dog gøre ret så ondt på lår, hofter, baller, da det oftest er her vi har ophobninger. Dette er lidt af en udrensning for hele kroppen, som tørbørstning også er. Se hvordan du bruger sugekoppen her.

 

gua sha til appelsinhud

 

Gua Sha body Måske en af de mest effektive metoder (ligesom sugekoppen), da du kan mærke ophobet fedt og affaldstoffer når den bruges. Det gør ikke nær så ondt, som sugekoppen kan gøre, men har suveræne effekter.

Ligesom Gua Sha facial “skraber” du huden på kroppen, hvor du vil frigive alt det skidt der kan sidde i bindevævet. Når det først er frigivet vil huden blive mere opstrammet og appelsinhud vil forsvinde. Det er de oplevelser, jeg hører fra mange.

Alt tager tid, så vær tålmodig og gør det gerne hver dag. Du kan se en video om, hvordan du gør HER! Brug koden: TINALYKKEGAARD og få 10 % hos Honest Beauty Talks.

Der findes mange andre beauty-redskaber, men disse er klart mine favoritter 🙂

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen