Hud med udbrud og bumser - Hjælp hvad skal jeg gøre?

Hud med udbrud og bumser - Hjælp hvad skal jeg gøre?

Tips til hud med udbrud og bumser fra den holistiske hudterapeut

Hud med udbrud kan være et meget følsomt emne, det ved jeg, for jeg har også selv været der. 💛 

Det er en af de emner jeg alleroftest bliver spurgt ind til, og jeg kan ligeså godt være ærlig - der findes ingen mirakelkur. MEN vi kan selv gøre mange ting for at hjælpe huden i balance.  🌸 Det bedste vi kan gøre er måske i virkeligheden at tænke "less is more" for at få ro på huden. Peeling og masker kan stresse huden og give den modsatte effekt af hvad vi ønsker ved for hyppigt brug. Det hele er en balance (og jeg er med på at den kan være svær at ramme)

Husk på at udbrud og bumser kan skyldes mange ting, valg af hudpleje, kost, hormoner stress og livsstil generelt mm.  

Mine bedste tips til at hjælpe huden i balance: 

  1. Husk at få en masse grøntsager, hver evig eneste dag, det er så vigtigt 🥕🥦🧅🥒🥑 Jeg elsker at drikke mine grøntsager i både smoothies og juices. Find en masse inspiration på min instagram profil. 

  2. Støt også gerne din fordøjelse indefra med probiotika/mælkesyrebakterier.
    Skift rigtig gerne imellem mærker, når du har tømt en bøtte, så du får flere forskellige bakterier. Jeg har nogle forskellige mærker på webshoppen, som jeg er glade for. Find dem her.

  3. Muna serum er jeg glad for at bruge 2-4 gange i ugen. Ultra mild og let peelende serum. Find den her. Husk en god nærende olie ovenpå som ikke tilstopper huden. Jeg anbefaler ansigtsolien fra Ren Lykke. Læs mere om ansigtsolien her

  4. Gua sha eller sugekop massage er virkelig effekt til urenheder. Når jeg oplever mindre udbrud, hjælper det gevaldigt med ansigtsmassage.
    Følg gerne med på min instagram, for videoer med hvordan jeg bruger beautyredskaberne.

Hvis du nu liiiige skulle ha' et ekstra ekstra tip, så er fugt alfa omega til en hud med bumser. Jeg elsker at sove med min fugtmaske, som både giver intens fugt, men den virker også enormt beroligende. 

Kærligst
Din holistiske hudterapeut 
Tina Lykkegaard

 

Tilbage til bloggen