Skønhedspakken februar 2018 - info på de mange produkter

Skønhedspakken februar 2018 - info på de mange produkter

Så er det tid til, at i skal læse om de lækre produkter der er i skønhedspakken til i morgen (1. februar 2018). Jeg glæder mig til at sende skønhedspakken ud, for den er SÅ fin med suveræne produkter.

img_1640

Håndlavet Gua sha i rosenkvarts krystal til kroppen – mindsker appelsinhud og strammer huden op er min erfaring. Se hvordan den bruges HER. Det er et redskab som du skal “skrabe” huden med – specielt på lår og bagdel, men den kan sagtens bruges på hele kroppen (også i ansigtet). Når du “skraber” huden samme sted flere gange frigiver du affaldsstoffer i huden, som kan give appelsinhud og små-bulet hud. Huden boostet, da blodet kommer til at suse rundt, hvilket giver huden meget mere liv og strammer huden op. Den skal gerne bruges nogle gange i ugen og allerhelst hver anden dag for bedste effekt. Bruges sammen med en økologisk olie. Ovenstående er de effekter, jeg har oplevet ved brug af Gua sha.

Derudover får du en unik rabatkode på 50 % til e-bogen fra Honestbeautytalks, hvis du ønsker at lære endnu mere omkring Gua sha.

img_1661

Og den økologiske olie får du selvfølgelig også med til din Gua sha massage! Jeg har valgt en økologisk jojoba olie, da det er en af mine favorit-olier. Den fedter ikke, men giver fugt til huden. Den kan også bruges i ansigtet, som ekstra næring under din creme eller for sig selv. økologisk jojoba olie kan bruges af alle hudtyper.

img_1691

For at booste udresningen af huden og kroppen, får du også 30 gr. epsomsalt med fra Naturligolie.dk. Det er sådan et ekstra luksusprodukt synes jeg. Det er nemlig nemt og har en god effekt, hvilket jeg godt kan lide 😉 Du kan tilsætte epsomsaltet i et fodbad eller karbad og nyde det i 15 min. Det vil virke udrensende på huden og kroppen, men da epsomsalt også indeholder en del magnesium vil det give ro og afslappethed, har jeg erfaret efter at have brugt det. En stresset krop kan nemlig ikke slippe affaldstoffer på samme måde som en afslappet krop. Derfor vil jeg anbefale at du prøver det om aftenen, så får du en dejlig søvn.

img_1657

De fantastiske Detox pads til fødderne skal i altså også prøve. Detox plastre til fødderne er lavet udfra zoneterapiens principper. Igen – et produkt der er nemt at bruge og som jeg synes har en god effekt. Detox pads skal sættes under fødderne til natten, hvor du så sover med dem på. Næsten morgen fjerner du dem og der hvor de er mest sorte/brune (det ser ret ulækkert ud!) er der, hvor kroppen har sluppet flest affaldstoffer og giftstoffer.

img_1757

En håndlavet bodyscrub fra Evovle, som giver dig den silkebløde hud! Ingen mærkelige ingredienser kun helt naturlige og økologiske ingredienser. Evolve bodyscrub er lavet af sukker og olier, som skrubber din hud nænsomt, men fjerner den kedelige tørre hud. Den dufter himmelsk! Lidt sødt, lidt blomstret og lidt af slik faktisk 🙂 MUMS!

img_1754

Så bevæger vi os op til ansigtet! Her får du fire prøver på økologiske Evovle’s hudpleje til ansigtet! De er fantastiske! Du får en prøve på en serum – en fugtgivende serum du ligger under din creme eller olie. En dagcreme, som er nærende og kan bruges af alle hudtyper. Hold nu fast – en chokolade scrub til ansigtet! Jeg siger dig, du får lyst til at smage på den! Den dufter af den lækreste chokolade. Radiant glow fugter, skrubber og giver huden en masse glød. Den sidste prøve er en gentle cleansing melt, som renser huden. Brug den på tør hud eller meget let fugtet hud. Massér den godt ind i huden og vaske den derefter af. Så smelter den og bliver helt tynd mælke-agtig.

img_1650

Silkecocoons fra Miqura til ansigtet. De små silkecoccons (peeler = skrubber) huden blidt og efterlader huden silkeblød. Huden vil derefter optage de efterfølgende produkter langt bedre, er også min egen erfaring. De kan bruges en uges tid hver eneste dag, hvor du vil mærke og se at hudens glød og hudtone ændrer sig. Jeg er ret glad for dem, da jeg har tendens til tør og sensitiv hud, hvor silkecoocons er med til at mindske det.

img_1663

Den rensende og boblende Miqura bubble mask giver huden i ansigtet en dybderens derhjemme. Den indeholder fibre fra trækul der renser hudens porer i dybden samtidig med, at den fugter huden. Mange dybderensede masker har tendens til at gøre huden tør efterfølgende, men det er ikke tilfældet her. Den kan bruges ovenpå makeup, da den nemt fjerner skidt, snavs og makeup.

img_1763

3 mdr. forbrug af app’en HelloMind og måske tænker du “hvorfor er det med?” men det varmer mit hjerte at HelloMind er med, da du kan spise nok så sundt, træne nok så meget, bruge de rette produkter (som du jo får her ♥) men er din krop stresset, bekymret eller presset rent mentalt, så får du ikke de resultater jeg synes du fortjener. Derfor er dette min måde, at give dig en indre ro og afslappethed. Jeg håber så inderligt du vil give det et forsøg. Jeg bruger selv app’en i perioder og lige nu, hvor jeg er højgravid bruger jeg den hver eneste dag.

img_1766

I mens du forkæler dig selv med de lækre produkter, kan du jo nyde Pukka’s Cleanse te som passer perfekt til denne skønhedspakke. Det er faktisk den te, som gjorde at jeg lærte at drikke te. Den er meget velsmagende – sådan lidt lakrids agtig. Urte te kan typisk trække længe, så gør dig selv den tjeneste at bruge en eller begge breve til en liter vand. Lad det trække så længe du synes. Så får du flest aktive stoffer ud af teen.

img_1788

Jamen jeg vil forkæle dig, derfor får du også en Raw-bite bar med i skønhedspakken. Jeg har en sød tand, så når jeg kan få noget der er lækkert, og som kan stille min søde tand, så skal du også have det. Nyd den med god samvittighed!

uldtoej-til-baby-og-jeg-men-uldtoej-kradser-jo0

Jeg elsker kvalitets tøj, som også er hyggeligt og behageligt at have på. Derfor har jeg fået lov til at give jer en unik rabat kode, på hele 30 % til Dilling Underwear som har tøj til hele familien. Der er alt fra søde uld bodyer til babyer/børn og uldtøj til voksne. Jeg går stort set ikke i andet for tiden og jeg fryser aldrig 😉 En lille ekstra info: jeg er normalt en str. 36 men bruger str. 38 i de fleste bluser fra Dilling. Se også dette indlæg jeg har skrevet om Dilling.

Du får derfor

 • 1 stk. Håndlavet krystal Gua sha
 • Unik rabatkode på E-bog fra Honestbeautytalks på 50 %
 • 1 stk. 100 ml. økologisk jojoba olie
 • 30 gr. prøve på epsom salt
 • Et par detox pads
 • 180 ml. bodyscrub fra økolgiske Evovle
 • Fire små hudpleje prøver fra økologiske Evolve i fin stofpose
 • 2 stk. silkecoccons
 • 1 stk. bubble mask
 • Kode til 3 mdr. forbrug af HelloMind app
 • 2 stk. tebreve fra Pukka
 • 1 stk. Raw-bite bar
 • Unik rabatkode til Dilling Underwear på 30 %

Værdien er over 1500 kr. men din pris er under halvpris!

Du kan få fingrene i denne skønhedspakke for 599 kr.

Skønhedspakken kan bestilles på min webshop (i kan først se den i morgen), hvor den bliver sat til salg i morgen torsdag (1. februar) kl. 08. Jeg har et begrænset antal og får ikke flere. Jeg er så taknemmelig, da de sidste skønhedspakker er solgt på 30 min. så du må ikke overveje for længe, hvis du vil have fingrene i skønhedspakken.

Det er lidt som juleaften og jeg glæder mig!

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen