Se min næste 100 % naturlig skønhedsbox (kommer snart!)

Se min næste 100 % naturlig skønhedsbox (kommer snart!)

/Indlægget indeholder reklame/

Jubiiiiii! Efter den store succes sidst med min 100% naturlige skønhedsbox kan jeg afsløre, som du måske har set, så kommer der en skønhedsbox igen til december (forudbestilling slut november).

For en god ordens skyld, så skal jeg fortælle at disse 100 % naturlige skønhedsboxe kun vil komme nogle gange om året i forskellige udgaver. Når de er udsolgt kan jeg ikke skaffe flere, så det er bare med at være hurtig 🙂

Nu skal du se, hvad du kan få fingrene i til december! Jeg er SÅ vild med denne skønhedsbox ? Alt sammen med mine favoritter, som du ikke skal snydes for.

Begrænset antal: 100 % naturlig skønhedsbox december

Weleda skinfood som virkelig er nærring for huden! Det er en fed creme, som kan bruges på udsatte tørre steder som eks. kinder, fødder, albuer, læber, skinneben, dine knoer på hænderne eller små tørre pletter hist og her. Det er min redning disse kolde måneder, da min hud bliver så hurtig tør. Jeg bruger den også som en highlighter, for at fremhæve kindben og læber. Så et skønt all-around produkt der kan bruges til alt.

Begrænset antal: 100 % naturlig skønhedsbox december

YES! Bambi-vipper til de mange julearragementer og nytår! Jeg har alle dage fået mange kommentarer på mine vipper og her kommer mit tip, som jeg alle dage har gjort. Jeg ligger altid en primer på mine vipper, når jeg ligger mascara på. Det er den hvide Jane Iredale mascara, som er hvid i selve mascara-massen og ikke kun uden på. Den plejer og fugter dine vipper, så de ikke knækker, men det giver også ekstra længde og fylde, når du ligger en sort mascara ovenpå (ligesom dit hår har brug for en hårkur/balsam i ny og næ, så har dine vipper også brug for pleje). Kom et tyndt lag på dine vipper af den hvide mascara og derefter kommer du den sorte IDUN Minerals mascara ovenpå. Det giver de flotteste lange og fyldige vipper. IDUN Minerals giver et flot buet look og kom endelig på af flere lag på af mange omgange. WOW!

Begrænset antal: 100 % naturlig skønhedsbox december

Lavera håndcreme let nærende håndcreme, som du kan smøre dine tørre vinter hænder ind i – også når du er på farten, for den fedter ikke. Jeg foretrækker lette håndcremer til dagen, da jeg simpelthen ikke har tid til at vente på, at de trænger ind 😉 Duften er meget mild og fugter huden i laaang tid.

Begrænset antal: 100 % naturlig skønhedsbox december

Jamen, jeg giver dig alle mine favoritter for at give dig glød, så det hele spiller til julefrokosten 🙂 Derfor skal du have en Konjac sponge, som en er 100 % naturlig rensesvamp der blidt fjerner de kedelige døde hudceller.

Den indeholder pink fransk ler, som renser huden og mindsker den lidt trætte hud vi kan have disse måneder. Den er med til at mindske tørhed og giver en flot udstråling. Brug den i badet og massér huden blidt. Passer også perfekt til en hud med tendens til uren hud.

Derudover kan vi godt pifte huden endnu mere op med en let bodylotion tilsat selvbruner fra økologiske Vita Liberata. En af mine personlige favoritter, fordi jeg ikke orker de der selvbruner streger.

Du får den flotteste smukke naturlige kulør, så det ligner at solen har kysset din hud. Den kan bruges af alle hudtyper, da den gradvist opbygger farven. Ønsker du mere farve, bruger du den blot flere dage i streg.

Den er duftfri og har ikke den der selvbruner duft (lugt 😉 ). Jeg bruger den også i ansigtet med lidt serum under.

Luksus prøve på Jurlique dagcreme, hvor de selv skriver “udskyder dannelsen af fine linier og bevarer en sund, smuk udstråling” JA TAK! Det er lige noget jeg kan lide. Jurlique er et biodynamisk mærke (endnu højere krav en økologi), hvor de bruger ingredienser fra naturen som viol, morgenfrue og pebermynte. Endnu mere glød!

Fugtmist spray fra Karmameju som booster din hud med fugt. Brug den under din olie/serum/dagcreme, men også ovenpå din makeup. Det får makeuppen til at holde hele dagen (og aftenen!). Spray ikke tæt på ansigtet, når du kommer den oven på din makeup, men spray to gange op i luften og kig op og lad fugten ramme dit ansigt. En mild fugtmist der er fyldt med beroligende, nærende og fugtgivende ingredienser.

Begrænset antal: 100 % naturlig skønhedsbox december

Pukka te breve som du kan nyde. Så har du chancen for at smage et par stykker af dem jeg er vild med. Du ved det måske allerede, men jeg elsker urter, så nyd endelig en god kop økologisk te. Det er jo ikke tilfældigt, at jeg har valgt wonder berry green og blackurrant beauty til dig 🙂 Wonder og Beauty passer jo perfekt til temaet 🙂

I skrivende stund nyder jeg da både en kop te og et stykke lækker økologisk chokolade fra Økoladen, som jeg selvfølgelig også sender med. Jeg er vild med mørk chokolade og jo bedre kvalitet, jo bedre! Her er en af mine afhængigheder 😉

Du får også en unik rabatkode til at få en af mine e-bøger kvit og frit.

Værdi hele 1044 kr.

Men i kender mig, det bliver Palle’s gavebod igen!

Pris kun: 450 kr.

Vil du have fat i skønhedboxen?

Så kan den forudbestilles på min webshop på torsdag d. 30 november!

OBS! Der er igen et meget begrænset antal, så det er med at være hurtig. Jeg giver selvfølgelig en melding i ugens løb på, hvornår jeg ligger den på shoppen. Det bliver på alle mine medier som instagram, facebook og mit nyhedsbrev.

Jeg glæder mig til at du kan få fingrene i alle herligheder!

Alle produkter er valg til at gravide og ammende også kan bruge det.

Kærligst Tina

GemGem

GemGem

Tilbage til bloggen