Sådan mindsker du poser under øjnene

Sådan mindsker du poser under øjnene

/Indlægget indeholder affiliatelinks, hvilket betyder at jeg får en lille kommision, hvis du køber det online gennem disse links. Tak fordi du læser med og støtter mit arbejde!/

Forleden var jeg til et møde hos Naturligolie, hvor vi have en masse ting vi skulle snakke om. Snakken gik på et tidspunkt på, hvordan man via hudpleje kunne hjælpe på bestemte hudtilstande (uren hud, sart hud, poser under øjnene osv.).

Det var faktisk en ganske interessant snak, fordi jeg sommetider synes hudplejemærker kommer til at love for meget af det gode.

Jeg elsker hudpleje og har jo en kæmpe interesse for det, men uden at fornærme nogen, så bliver jeg ofte skuffet over, hvor meget man bliver lovet ved at bruge bestemte produkter.

Kroppen er jo en helhed og hvis du bliver ved med at gøre det, som eksempelvis skaber poser under øjnene, så kan du smøre nok så meget øjencreme på, for poserne forsvinder ikke.

De mindskes måske, men de kommer jo igen, fordi du ikke finder årsagen til hvorfor du får poser under øjnene.

Eksempelvis kan almindeligt (billigt) salt gøre at kroppen holder på væsken i kroppen, som kan give poser under øjnene eller generelt væskeophobninger.

Her er havsalt et langt bedre valg, da det indeholder mineraler, som kroppen kan forholde sig til.

Gyldenris te har været en hjælp for mig, da det dræner kroppen for “den dårlige” og ophobet væske, og jeg drikker rigeligt med almindeligt vand, så kroppen kan blive skyllet igennem og hydreret igen.

For lidt søvn kan hurtigt ses på huden, så har du mulighed for at få din skønhedssøvn som er fra kl. 22, så er det med at gøre det. Har du små børn, så er dette punkt nok lidt sværere selv at bestemme. 😉

Massage har også været en stor hjælp for mig, da jeg har kunnet lave lymfedrænage, som betyder at væsken i ansigtet kommer ud i mit lymfesystem og på den måde kan den overskudende væske udskilles af kroppen.

Her er en rosenkvarts rulle helt suveræn! Den er utrolig nem at bruge og giver en rigtig godt resultat. Du kan med stor fordel ligge den i køleskabet, for at få den kølende fornemmelse og for at poserne forsvinder. Det har virket for mig.

Hvis du vil bruge den pga. poser under øjnene er den god at bruge om morgenen, men ellers kan du sagtens bruge den om aftenen foran fjernsynet – ja så nemt er det!

Derudover har den stimuleret min hud og mindsket rynker og slap hud, men også som forebyggelse. Det faktisk en form for motion til ansigtet.

Lige nu kan du få en 2. sorteringsrulle til halv pris. 2.sorterings betyder blot, at den har små skønhedsfejl, men de fungerer tip top. Find den HER.

Jeg fandt lige denne video, så i kan se, hvordan den bruges, da jeg ikke selv har nået at lave en video til jer. 🙂

Har du spørgsmål? Så husk at du altid må skrive.

Ha’ en dejlig søndag.

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen