Sådan blander du din egen ansigtsolie (Video)

sådan blander du din egen ansigtsolie

/Ambassadørskab for Naturligolie.dk/

Ja så kom der den første lille video op. Jeg har længe gerne ville lave videoer til jer, meeeen jeg har haft så mange undskyldninger for at gøre det 😉 Så bær lige over med den lige over med lyden og de manglende effekter 🙂

Spring til videoen HER!

 

Hvordan blander jeg min absolutte favoritolie

Jeg viser i denne video, hvordan jeg blande min absolutte favoritolie, som ikke fedter på huden. Olien indeholder granatæble olie, hybenkerne olie og aloe vera juice, som tilsammen giver en velfugtet hud, beroligere en sensitiv hud og har en super reparerende effekt.

Hybenkerne olie indeholder 44 % linolsyre og derfor er denne olie meget let. Hybenkerne olie indeholder store mængder E-vitamin, som gør at denne olie også er god at bruge som anti-age. Det er en af de mest forbyggende olier fordi olien indeholder A-vitamin. Det er også med til at hele ar og røde mærker eksempelvis efter urenheder.

 

Granatæble olie har en kraftig anti-inflammatorisk effekt, som betyder, at den er med til at dæmpe og mindske rødmen, sensitivitet samt irritation i huden. Den har en hudfornyende effekt, som er god til en skadet hud eller arret hud.

 

Hvordan bruger man olien bedst?

Olien er meget fed og er derfor bedst at bruge sammen med en anden olie. Olien kan med fordel bruges på hudproblemer som rosacea eller meget reaktiv hud, men den er også god til en normal hud, som skal holdes i topform. 😉

Olier trænger allerbedst ned i huden, når den er velfugtet og det hjælper aloe vera til. Du vil mærke at olieblandingen trænger lynhurtig ned i huden. Aloe vera kan også sagtens bruges alene eksempelvis som aftersun eller bare for at fugte huden, men det bedste resultat synes jeg bestemt er sammen med olie.

Se videoen HER og så håber jeg det giver mening. Ellers skriv endelig, så hjælper jeg dig gerne! 😉

OBS! Jeg glemmer at nævne i videoen at du kan finde en tom flaske HER samt e-vitamin HER. Brug koden FRIEV og få automatisk en e-vitamin gratis med i maj måned.

Du kan bruge lige de olier du synes og ønsker du olien endnu letter og på ingen måde fed, så vælg jojoba olie i stedet for granatæble.

Kærligts Tina

Tilbage til bloggen