Økologisk hudpleje fra Evolve - mine favoritter lige nu

/Indlægget indeholder sponsoreret indhold/

Jeg tænker at det er på tiden med en kortere gennemgang af nogle af de produkter du kan finde på min webshop. Jeg har nemlig en hel del favoritter derfra, hvilket jo også forklarer, hvorfor jeg har valgt at sælge dem 🙂 Lige nu kan du også deltage i min konkurrence der kører på min instagram, hvor du kan vinde hele 5 valgfrie produkter fra Evolve.

Cleansing Melt

Er den skønneste rige gelé som giver min hud en masse fugt, men som egentlig er et renseprodukt. Den kommes på en tør hud og masseres godt rundt, hvor efter kan vasker den af med lunkent vand. Så bliver den helt mælkehvid og kan nemt skylles af. Jeg kan godt lide at bruge den som fugtmaske og/eller bruge den sammen med min gua sha.

Defence mist

Måske et overset produkt, men et jeg ikke selv kan undvære. Jeg har en tør hud og har tendens til at være dehydreret. Du kan se og mærke at du er dehydreret ved at huden næsten altid føles tør og stram lige gyldigt hvad du smører din hud i. Her hjælper mist med at give ekstra fugt. Du sprayer mist på huden efter du har renset huden.

Tip: Spray også din mist ovenpå din makeup (ikke for tæt på) da du på den måde får makeuppen til at holde endnu bedre.

Hyalonoric serum

Det er mit favorit produkt! Jeg kan simpelthen ikke undvære den. Mange af mine veninder spørger altid hvad de bare skal have og hertil svarer jeg altid en serum. En serum kommes på efter rens og mist, så serum så creme/olie. Jeg forklarer ofte at en serum er det bedste af det bedste – altså de bedste ingredienser samlet i et produkt. Denne serum giver intens fugt og holder fine linjer og rynker væk.

Tip: Rens ansigtet, kom mist på, så serum og så olie. Afslut med en gua sha massage for at massere produkterne godt ned i huden og få ekstra glød i huden.

Radiant glow mask

Åhhhh den dufter himmelsk! Du skal i hvert fald ikke bruge den, hvis du ikke må spise chokolade, for den dufter af den lækreste chokolade. En mild ansigts scrub som skrubber huden for døde grå hudceller. Det som får huden til at se trist ud. Førhen brugte jeg scrub til ansigtet alt for ofte. Det gør huden irriteret og hvis huden er irriteret kommer der typisk flere urenheder. Huden er også mere rød og sart. Derfor anbefaler jeg nu kun scrub en til maks to gange i ugen. Det giver den blødeste og fineste hud.

Eye complex

Jeg er jo altid ærlig. så nu kommer der lige noget… Jeg har altid anbefalet et produkt til øjenomgivelserne fordi huden er meget tynd og sart omkring øjnene, men jeg har aldrig rigtig selv brugt det. Indtil NU! Efter jeg er blevet mor kan man virkelig se at søvn ikke er noget jeg bruger særlig lang tid på (hvis det står til Kalle altså). Rander, små rynker og hævelser omkring øjenene er blevet hverdag, så nu ruller jeg på livet løs med eye complex.

Skynd dig at deltage i min konkurrence, men hvis du nu ikke vinder, så har jeg selvfølgelig alle produkter på min shop.

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen