Økologisk adventskalender

Økologisk adventskalender

(Reklame for min egen shop – TAK fordi at i støtter mig! <3 )

Igen i år har jeg valgt at lave en økologisk adventkalender med 4 pakker til hver søndag i advent. Sidste år var det en populær pakke, så den blev solgt på få dage. Derfor har vi været i fuld gang med at pakke alle pakkerne ind, så de er klar til jer til 1. søndag i advent.

Hvis du ikke vil vide eller se, hvad der gemmer sig i de 4 pakker, så skal du ike kigge eller læse med, men blot fortælle din partner, at den er på shoppen nu, hvis den er på din ønskeseddel 😉 Jeg har i hvert fald gjort det nemt, for de partnere der ikke orker at finde 4 pakker slev 🙂

Jeg har altid fokus på naturlige og økologiske produkter, så det er også det der er i disse pakker. De passer til alle hud- og hårtyper, så alle kan være med (også gravide og/eller ammende).

Lad os springe ud i det!

1. Søndag i advent gemmer sig en shampoo fra John Masters Organics samt en plejende balsam/hårmaske der dufter fuldstændig himmelsk. Det er specielt godt til et hår der har brug for fugt, pleje og beskyttelse da det indeholder nærende ingredienser til hår- og hovedbund er min erfaring. Der er få mærker indenfor shampoo jeg forelsket i og John Masters er et af dem.

  2. søndag i advent er der hele tre produkter, hvis vi tæller kostmetikpungen med. En god strørrelse kostmetikpung, som jeg har makeup i på badeværelse og som er nem at tage med, hvis man skal rejse/overnatte andre steder. Derudover er der min uundværlige Evolve Hyaluronic Serum, som jeg har oplevet giver rigtig meget fugt til huden. En serum er en af de ting, jeg altid anbefaler at man ikke sparer væk, da det er noget at det der giver allermest til huden. En serum kommes altid under din olie eller creme. Du får også en engangs maske fra Orgaid, som jeg vil anbefale dig at bruge aftenen forinden en julefrokost eller et andet arrangement, for at give liv, glød og fugt til huden. Masken har en fornyende effekt, så den lidt triste og grå hud mindskes. Hav den på 20-30 min.

  3. søndag i advent får du en dybderensende, men meget mild lermaske fra Cattier, som er et fransk økologisk og meget prisvenligt mærke. Derudover får du min yndlings yndlings Evolve Sunless Bodylotion med, som er en bodylotion med ganske lidt selvbruner effekt i. Det går at du får den fineste og lette glød. Jeg bruger den også i ansigtet, hvor jeg kommer til serum under og så denne lotion på. Det kan du sagtens. Det er helt ideelt at gøre 1-3 gange i ugen for at holde farven ved lige eller blot gøre det et par dage op til et arrangement.

  4. søndag i advent får du min økologiske ansigtolie, som er gået hen og blevet ret så populær og det gør mig så glad. Jeg har nemlig set en stor forskel på min hud, men bestemt også på jeres tilkendegivelser. Olie er meget genkendeligt for huden og hvis det er de rette olier der bruges, giver det et rigtig godt resultat er min erfaring. Dertil får du Evolve Cleansing Melt, som også er lavet på rene olier, da renseprodukter rigtig ofte kan udtørre og irritere huden, så her får du en lille størrelse så du kan teste af om det er noget for dig. Det har i hvert fald virket for mig. Det er en tyk gelé, nærmere en balm, som bliver helt mælkehvid når den kommer i kontakt med vand, så den nemt kan skylles af.

  Det er stadig ikke gået op for mig at vi er gået ind i november! Tiden flyver afsted og inden længe skal vi sige glædelig jul, så jeg starter gerne og siger GLÆDELIG JUL (Inden længe i hvert fald! 😉 )

  Knus fra Tina

  Tilbage til bloggen