Nu på shoppen: Se sommer-skønhedspakken juni

Nu på shoppen: Se sommer-skønhedspakken juni

/Reklame for min egen webshop/ 

Der er sommer og sol i min skønhedspakke for juni måned. Jeg er SÅ glad for denne skønhedspakke og har glædet mig til at vise jer den.

Det er ingen hemmelighed, at det har holdt hårdt med planlægning, pakning, billedtagning og alt andet der skal til, for at forkæle jer med en skønhedspakke med Kalle på armen.

Nu er jeg klar til at vise jer indholdet og jeg håber i synes det er lige så lækkert som jeg.

Økologisk solspray

Økologisk solspray fra det lækre mærke Coola. Solprodukter som jeg er er meget begejstret for. Jeg har (tidligere) rejst meget rundt i verden, hvor jeg altid har været træt at solcremer. De må ikke fedte, hvidte, klistre, men de skal være lækre at tage på og så holde længe. Her er det lige præcis at Coola kommer ind i billedet. Denne økologiske solspray er lavet på lækre olier, som beskytter og nære huden på samme tid. Du får også en prøve på den smarte

Makeup setting spray

Makeup setting spray, som du kan have med i håndtasken og spraye i ansigtet over din makeup, hvis du er ude i solen eller sal ud. Det er da genialt!

img_2504

Drikkedunk fra Retap

Drikkedunk fra Retap får du også, fordi min mission er at give dig gode råd og anbefailinger du kan se virker. Hvis du har fulgt med noget tid ved du også, at jeg hele tiden anbefaler dig at drikke nok vand.

Vores hud og krop har brug for vand indefra hver eneste dag for at holde sig sund. Det er Retap enig med mig i og har derfor lavet de fineste drikkedunke i glas, da mange plasticflasker er noget skidt for vores hormoner.

Du får også Retap’s nyeste infuse sticks med til at sætte smag og fut i vandet 🙂

img_2502

Kure Bazar neglelak

Wauw! Du kan også få flotte vellakerede negle med denne rene Kure Bazar neglelak. Farven som hedder So Vintage er en af mine yndlingsfarver. Den er lidt mere “soft” og “duset” i farven end på billedet og det er lige præcis det jeg synes er så fint. Hele 85 % af indholdet kommer fra naturlige og rene ingredienser. Det er da ret sejt 🙂

img_2506

IDUN Minerals

Hvad siger du til bløde og velfugtet sommerlæber med en smule farve? Jamen, det får du også! IDUN Minerals laver naturligt makeup baseret på rene ingredienser fra naturen. Her får du den fineste lipgloss i farven Agnes som har en svag fin rosa/lyserød farve.

img_2513

Er der noget jeg er blevet opmærksom på de seneste år er det deodoranter. Der er desværre så mange deodoranter der indeholder en del skidt, så derfor har jeg også prøvet utallige naturlige deodoranter. Dr. Schmidt’s creme deodorant som har en mild duft af kokos og ananas (Ja, det er da sommerligt!) holder dig frisk og tør under armene. Dette er en af deres deodoranter som selv en sensitiv hud kan bruges. Kør kun deodoranten én gang under armen og lad den gerne smelte ganske kort under armen når du påføre den. Ekstra info: Hvis du har tendens til at svede meget, har en lang dag, har et arrangement eller lign kan jeg også anbefale deodoranten fra Dr. Schmidt’s med Lime og bergamotte. Den holder hele dagen lang! img_2507 Jeg elsker små prøver. Er det noget bedre, end at kunne prøve produkterne inden du købe en stor størrelse? Nej vej.. Derfor får du en lækker fodscrub samt fodcreme med fra Naturtiv. Din fusser trænger måske allerede nu til lidt ekstra pleje her i sommer varmen. img_2508 Yes! Endnu en gang skal i have muligheden for at prøve denne milde og økologiske renseskum fra Mádara. Mange renseprodukter har desværre en tendens til at udtørre huden, men det vil du ikke opleve med denne renseskum. Den renser blidt ansigtet for skidt, snavs og makeup. Jeg er selv utrolig glad for de økologiske Mádara produkter. Brug et halvt til et helt pump en gang om dagen eller to, hvis du har tendens til fedtet samt uren hud. img_2511 Min rejse til de naturlige produkter startede faktisk ved mærket Nuxe. De milde og bløde dufte er lige mig. Her får du lov til at prøve en showeroil der passer til kufferten og den fantatiske shimmer olie. Dette makkerpar indeholder begge shimmer, som ikke får dig til at ligne en diskokugle, men giver dig den smukkeste glød. Shimmer olien skal du næsten prøve på arme og ben og se forskellen. img_2500 img_2501 Det er vel ikke kun mig der elsker en sød snack sidst på dagen? Så du får selvfølgelig også en lækker sommerlig og økologisk Snack bar med fra Mät. Jeg valgte den med hindbær og vanilje til jer, for det er min egen favorit smag. Mmmmh! img_2512 Vil du have fat i juni skønhedpakken, så skal du være hurtig, for da jeg er på barsel har jeg kun et meget begrænset antal (noget mindre end normalt). Nå ikke alt det snak, du kan finde din skønhedspakke HER. Værdien er over 1000 kr, men din pris er selvfølgelig langt mindre! TAK til alle jer der har interesse for mine skønhedspakker. Jeg nyder at lave og sammensætte dem til jer! ♥ Knus fra Tina (og Kalle på armen)

Tilbage til bloggen