Mørke rander under øjnene, uren hud, appelsinhud, rynker, manglende glød, eller ar? Så læs med her!

Mørke rander under øjnene, uren hud, appelsinhud, rynker, manglende glød, eller ar? Så læs med her!

Der er efterhånden flere forskellige beauty-redskaber både til krop og ansigt. De fleste som jeg selv anvender har oprindelse fra Asien, hvor det faktisk er blevet brugt i mange tusinde år, men hvor det først er kommet til vesten de senere år.

Mine yndlings favoritter lige nu er…

Tørbørste til ansigtet

Yeah denne har jeg ventet længe på! Jeg har nemlig testet den de sidste måneder og jeg er så glad for det. Det eneste du skal gøre er, at nyde de bløde strøg hver morgen som øger blodcirkulationen og får nattens væske fra ansigtet væk.

Kender i det med hævede øjne og mørke rander? Det er fortid når du først kommer i gang med at tørbørste ansigtet. Du kan faktisk læse er helt indlæg her.

Gua Sha Facial

Som er ret ny i min beauty rutine, men hvor der det bare skønt og giver den smukkeste glød til ansigtet! Selve redskabet Gua sha fås i forskellige udgaver. Jeg bruger en grøn jadesten udformet som en fisk.

Du kan komme godt i gang med Selfcare pakken hos Honest Beauty Talks.Når du bruger en Gua sha “skraber” du huden hvorved der skabes et vakum i huden, så kedelige affaldstoffer frigives i huden.

Det kan være du oplever rødmen, urenheder, knopper, linjer/rynker, grove/store pore, slap hud eller manglende ensartethed i huden. Alt dette kan Gua sha hjælpe med at mindske.

Huden kan bliver rød efter en Gua sha behandling, men du kan mærke hvordan blodet suser rundt, hvilket giver hudcellerne masser af ilt og næring. Brug denne om aftenen og læg mærke til hudens glød næste morgen. Brug den gerne 5-10 min. hver aften

Dermarolleren (kommer dog fra Tyskland)

Den er fantatisk og jeg anbefaler den til alle som ønsker en forholdsvis hurtigt resultat. Dermarolleren en en lille rulle, som har 192 bitte små nåle på 0.20 mm hvilket jeg anbefaler- ikke længere til hjemmebrug!

Når huden bliver rullet med disse nåle vil huden med det samme tænke, at den skal repareres og på den måde vil huden blive fornyet meget hurtigere end normalt.

Derfor er Dermarolleren også fantastisk til ar, uensartet hud, knopper, uren hud (må ikke være betændte bumser), linjer og rynker. Jeg ruller med Dermarolleren 1-3 gange i ugen, som skal gøres om aftenen. Den holder i 9-12 mdr. Du kan også læse mit tidligere indlæg her.

Tørbørsten- gerne med kobberhår

Den bedste måde at starte morgenen inden dit morgenbad! Eller om aftenen for den sags skyld hvis det passer dig bedre. Tørbørstning er en gammel tradition, hvor du børster huden på tør hud. Du skal børste med lange strøg nedefra og op mod hjertet, som vil øger blodcirkulationen. Det vil ilte vores celler med ny frisk næring og det kan ses på huden. Den er suveræn mod tør hud, fordi du børster de kedelige døde hudceller væk, men også for at holde appelsinhud væk, samt små knopper (også dem på overarmene) eller de indgroede hår vil blive holdt væk. Gør det til en vane og brug den gerne hver dag for bedst resultat.

Sugekop til ansigt og krop

Også kaldet bindevævsmassage, hvor du massere ansigtet eller kroppen med en sugekop. Dette er også en gammel tradition fra Asien som er flittig brugt, nok fordi det også er meget effektivt.

Du bruger sugekoppen med lange strøg nedefra op mod hjertet. Du vil mærke at blodet suser hurtigt gennem kroppen og det giver en varme, men også en rødmen på huden.

Her “løftes” huden, så gamle affaldstoffer løsnes, så de bliver frigivet, hvor vi derefter kan udskille affaldsstofferne gennem sved, urin eller afføring. Så drik rigeligt når du går i gang med dette.

Det kan dog gøre ret så ondt på lår, hofter, baller, da det oftest er her vi har ophobninger. Dette er lidt af en udrensning for hele kroppen, som tørbørstning også er. Se hvordan du bruger sugekoppen her.

Der findes mange andre beauty-redskaber, men man siger vel “en ting af gangen” 🙂

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen