Lad mig præsentere...

Lad mig præsentere...

Tanja og Tine! Disse to skønne engagerede piger har jeg inviteret indenfor på bloggen. De har nemlig noget super spændende i ærmet, som jeg synes i skal præsenteres for. De lancerer nemlig et helt naturligt, økologisk, bæredygtigt og allergivenligt makeup mærke, som hedder Miild forhåbentligt inden jul. Jeg har været så heldig, at teste deres makeup produkter og i kan godt glæde jer. Hvem vil ikke gerne kunne bruge naturlig makeup selvom du lider af allergi eller har en enormt sensitiv hud? Det har pigerne (inden længe) sørget for at det kommer til at ske. Jeg håber i vil lytte med og ikke mindst følge med, for der kommer flere skønne tips, tricks og tanker fra de dygtige piger. Pigerne er desuden makeup artister, så mon ikke vi kan få en masse nemme tips fra dem? Jeg elsker den naturlige makeup, men jeg har altså ikke mange tricks at byde på, så det lader jeg de dygtige piger om. 🙂

I får lige et lille sneak peak på produkterne.. Er de ikke bare flotte? Det er bare nogle af produkterne.

I kan se meget mere på www.thisispure.dk Kærligst Tina

Tilbage til bloggen