Jubiii det virker!

Jubiii det virker!

En lille kort opdate. Jeg har i dag været nede hos Karina Malling fra By Mailling & og Jensen for 3. gang for at få en dermaroller behandling med 1.5 mm nåle. Jeg glæder mig altid til at komme forbi, selvom huden dog bliver enormt rød og jeg skal blive hjemme og gemme mig resten af dagen, så er resultaterne bare så gode. Jeg synes det er ret vigtigt, at tage mindst to og gerne tre behandlinger for at få det mest optimale resultat. Jeg har for et lille års tid siden, fået en enkelt behandling og det er ikke her du ser de store resultater, de kommer først efter anden (her kunne jeg virkelig se forskel) og tredje gang.

Jeg synes klart jeg kan se en forbedring med ensartetheden i huden, små gamle ar er forsvundet og huden er blevet mere stærk og robust. Har du ikke læst det tidligere indlæg omkring dermaroller behandling så kan du se det her.

Her vil du også se en lille video af behandlingen og det ser mere voldsomt ud end det er. Jeg vil varmt anbefale det til dig som passer og plejer din indre sundhed, men har brug for et ekstra skub udefra. Måske irritere du dig over gamle ar (som jeg gjorde) eller ikke-betændte urenheder, begyndende linjer/rynker, pigmentforandringer, grove porer, uensartethed i huden eller noget helt andet. Huden få en ny og pænere overflade, som kan være svær at få bugt med på anden vis.

Søde Karina Malling vil som noget helt særlig vil gerne tilbyde 1. behandling til 2000 kr. og de efterfølgende to gange til 1500 kr. på stk. (Normal prisen er 6500 kr. for tre behandlinger og en for 2500 kr.) I skal blot nævne mit navn Tina lykkegaard når i booker behandlingen. I kan se meget mere her.Varm anbefaling fra mig til jer.

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen