Ikke for sarte sjæle, men hvis du vil have den smukkeste hud er det noget for dig!

Ikke for sarte sjæle, men hvis du vil have den smukkeste hud er det noget for dig!

Inden i ser med og læser med så kan det se en smule voldsomt ud, men jeg føler ingen smerte da jeg er bedøvet med lokalbedøvende creme.

Derudover skal det siges at det er dygtige Karina fra By Mailling & og Jensen som ved hvad hun gør. Hun er så sød og forsigtig, så jeg er helt rolig når jeg kigger forbi.

Det er i dag omkring 8 uger siden jeg var nede hos Karina og få en behandling første gang. Denne gang måtte jeg prøve dermastamp, da jeg ind i mellem har nogle udsatte steder med gamle ar og lidt røde mærker som jeg gerne vil af med.

Det er super effektivt, da det går meget dybere ned i huden som i også kan se på videoen nedenfor.

Huden tænker straks er den er blevet “skadet” og så tænker huden at den må forny sig endnu bedre og stærkere end før.

Jeg sammenligner det sommetider med, hvis vi vælter og slår hul på huden er kroppen så smart indrettet, at huden godt ved at den skal reparere sig hurtigt og stærkere end før.

Her ses resultatat efter 2 uger. De røde små ar jeg havde er helt væk efter en behandling. Mine ar var små, men effektivt var det. Beklager den halv dårlige billede kvalitetet.

(Billederne er uden mineral pudder på begge)

Nedenfor ses den Dermastamp som Karina brugte. Dermastamp er super god til dybe ar, men også små ar som jeg havde.

Jeg prøvede også Dermastamp for at se om den kunne tage “bekymringslinjen” mellem brynene og den er væsentligt mindre- ja faktisk helt væk, dog kunne den ikke tage smile-rynkerne rundt om munde, da det mere er tørhedslinjer.

I mandags har jeg været forbi Karina igen, for at få en medicinsk Dermaroller behandling med nåle på 1.5 mm. af hele ansigtet. Den der bruges til hjemmebrug er 0.2 mm, så det er noget af en forskel, hvilket også giver et noget andet resultat end hjemmerullen.

Ved at få en medicinsk behandling vil det booste dannelsen af nyt kollagen. Kollagen er det som holder din hud ung og spændstig, men huden vil også fornye sig og gøre sig tykkere og langt mere ensartet.

Det er lige netop denne ensartethed i huden jeg går efter. Men er medicinsk behandling er også til dig med uren hud (her er den helt fantastisk, det må dog ikke være betændt), pigmentforandringer, linjer og rynker, slap hud, eller kedelig trist hud.

Jeg er ret imponeret over hvilke resultater Dermarolleren kan skabe, fordi du hele tiden provokere huden til at arbejde. Jo mere huden arbejder, jo mere næring/ilt huden får, jo flottere vil den også være.

Jo ældre vi bliver jo mere doven bliver huden også, hvis vi ikke provokere den på en naturlig måde.

Som sagt så bliver du bedøvet med lokalbedøvende creme, som du ligger med i 30 min.

Derefter starter behandlingen. Dermastampen kunne jeg næsten ikke mærke, men den medicinske dermaroller kunne i dag mærkes noget mere end allerførste gang jeg fik det.

Karina fortæller at det kan variere hvor følsom huden er. MEN man lider jo gerne for skønheden og værre er det heller ikke. 🙂

De efterfølgende dage har jeg brugt en masse Dermaroller ampuller samt Dermaroller fugtmaske for at huden ikke bliver tør.

Lige et lille tip, så hav ikke nogen betydelige aftaler lige efter endt behandling, for du kommer cirka til at se sådan ud som på billedet. Man kan ikke engang se hvor rød jeg faktisk er i huden, men det aftager efter nogle timer.

Men det optimale resultat kommer først efter 1-2 uger. Det bedste resultat ses efter 3 behandling med 4-5 ugers mellemrum.

Som noget helt særlig vil Karina gerne tilbyde 1. behandling til 2000 kr. og de efterfølgende to gange til 1500 kr pr. stk. (Normal prisen er 6500 kr. for tre behandlinger og en for 2500 kr.)

I skal blot nævne mit navn Tina lykkegaard når i booker behandlingen. I kan se meget mere her. Skriv endlige på instagram hvis i har spørgsmål, så svarer jeg så godt jeg kan.

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen