Hvorfor giver den originale dermaroller så gode resultater?

Hvorfor giver den originale dermaroller så gode resultater?

/Indlægget indeholder reklame for mig selv/

Jeg har den seneste tid fået en del henvendelser på, hvorfor dermaroller virker så godt, og om det er noget, jeg anbefaler. Jeg kan kun sige, at JA jeg anbefaler det i høj grad, da jeg igen og igen har set, hvor gode resultater man får.

Jeg anbefaler den originale dermaroller pga. dens kvalitet og nålenes udforming samt nålenes længde på 0.20 mm. Du bør efter min mening ikke bruge længere nåle til hjemmebrug, da hudens øverste lag netop er 0.20 mm.

Kommer du længere ned i huden skal du være uddannet til at gøre det, da det kan gøre mere skade end gavn.

Når det går galt med kopivare

Jeg vil ikke lave et skræmmeindlæg, men jeg har hørt, at nogle kvinder har fået stafylokokker i huden ved brug at uoriginale ruller. Jeg har det også sådan, at det jo er nåle vi snakker om.

De nåle skal altså være sterile og lavet af det rette materiale. Når det så er sagt, så vil jeg lige opfriske, hvad dermaroller egentlig kan og hvem der kan have gavn af den.

Hvorfor virker den?

Huden kan blive mere doven, jo ældre vi bliver. Når vi når start/midt tyverne går det desværre kun en vej (og det er ned af!), hvis vi ikke holder gang i huden. Når huden så rulles af nålene, tænker huden straks “SOS! Jeg er blevet “skadet” og det skal repareres!”.

Måske en dårlig sammenligning, men når vi falder og slår hul på knæet, så tænker huden også straks, at det skal lukkes og repareres og det er lidt det samme der sker (men i meget mindre grad) når huden rulles af dermarolleren.

Hvordan virker dermarolleren?

I sin tid blev dermarolleren opfundet til at forbedre ar og brandsår, men man fandt ud af at det gav vilde resulater. Derfor udviklede man ideen og i dag bruges den i ansigtet, men faktisk også på kroppen (det vænner jeg tilbage til i et andet indlæg).

Derfor bruger jeg den originale dermaroller

Jeg bruger selv dermarolleren for at mindske ar fra urenheder, for at give en jævn hudtone og mindske farveforskelle, men selvfølgelig også for at holde huden ung uden linjer og rynker.

Linjer og rynker kommer med alderen, hvilket ikke gør mig noget, men derfor må huden gerne se velplejet og sund ud, hvilket dermarolleren har hjulpet mig med. Sommetider bruger jeg den også, hvis jeg kan se der er en urenhed på vej, så ruller jeg lidt ekstra og næste dag er den væk.

Du må gerne bruge dermarolleren på en uren hud, men huden må ikke være betændt, da du så vil rulle det betændte rundt i ansigtet.

Hvis du vil se, hvilke produkter der er i dermaroller serien, så læs med her.

Dermarolleren købes i et kit, så du har, hvad du skal bruge til at starte med. Du kan ikke blot købe dermarolleren for sig selv, for så mangler du både roller cleaner (som renser dine nålene efter hver gang) og lipopeptiden, som forbedre hudens tilstand gevaldigt.

Du kan se på video, hvordan den bruges her.

Jeg ved denne beuatyrutine kan give en del spørgsmål, så skriv endelig en kommentar, så skal jeg hjælpe dig så godt jeg kan.

Kærligst Tina

Psst.. Har du problemer med uren hud? Så skal du se med her!

 

bumsefri-hud
Tilbage til bloggen