Hvilke produkter findes der til den originale dermaroller?

Hvilke produkter findes der til den originale dermaroller?

/Indlægget indeholder sponsoreret indhold, da jeg samarbejder med Original Dermaroller/

Der findes flere produkter som fås til den originale Dermaroller og jeg vil derfor gennemgå de fleste og fortælle, hvornår du kan bruge hvad og hvorfor. Igen, vil jeg også gerne nævne hvor suveræn og effektiv denne teknik er til ansigtet.

Dermarolleren laver bitte små huller i huden, som gør at huden vil reparere sig selv samtidig med, at produkterne trænger langt bedre ned i huden. Den er super god til ar, også gamle ar, urenheder (der må dog ikke rulles på betændte urenheder) pigmentforandringer eller generelt farveforskelle i huden.

Det er helt klart også linjer og rynkers fjende nr. 1, da huden bliver langt bedre til at fornye sig selv.

Jeg anbefaler at dermarolleren er 0.20 mm til hjemmebrug. Hverken mere eller mindre 🙂

Læs også “Hvorfor giver dermaroller så gode resultater?

Lipopeptide

Lipopeptide: En fin tynd serum med a-vitamin du skal smøre på lige efter du har rullet hvert område af ansigtet. A-vitamin er enormt reparerende på huden og er en af de ingredienser der virkelig gør en forskel.

A-vitamin har den bivirkning, at huden bliver lysfølsom overfor solen. Huden tåler altså ikke sol, når man bruger a-vitamin serum. Derfor skal man specielt i den kommende periode beskytte huden ekstra godt med solfaktor og solhat.

Det sikreste vil være at bruge Dermaroller maske eller ampuller i sommerperioden. Hvis du ved du skal være ude de kommende dage vil det være smartest at bruge andre produkter end lipopeptiden.

Hvilke produkter findes der til den originale dermaroller?

Dermaroller maske

Dermaroller maske: Dette er en fysisk silkeagtig maske man ligger på efter man har rullet. Man kan have den på alt fra 20 min. (mindst synes jeg!) og op til en times tid. Den er super fugtgivende med masser af hyaluronsyre og virker også meget beroligende.

Der er så meget væske/maske i posen at jeg klemmer den fysiske maske ud og så har jeg stadig en masse væske/maske til de efterfølgende dage som bruges morgen og aften under din creme.

Den bør bruges første gang med bruger Dermarolleren for bedste resultat og effektiv lindring. Jeg bruger cirka en maske hver 4 gang. jeg ruller, så cirka hver halvanden uge. Du kan købe masken i en pakke med 10 stk.

Hvilke produkter findes der til den originale dermaroller?

Hyaluron ampuller

Hyaluron ampuller: Små ampuller fyldt med et koncentrat af hyaluronsyre samt antioxidanter som selvfølgelig giver fugt og beskytter huden, men også fylder linjer og rynker ud.

De kan bruges som en kur efter hver gang man ruller i en periode på 2 mdr. ved køb af æsken, eller man kan købe dem enkeltvis hvis man vil bruge dem op til en begivenhed.

Det er virkelig noget der batter! Jeg bruger dem altid 2-3 dage inden, hvis jeg skal til et arrangement.

Hyal C serum

Hyal C serum: som er en fugtgivende serum du bruger under din creme/olie om morgenen. Den er spækket med hyaluronsyre, som du jo ved giver en masse fugt til huden, men også C-vitamin der er med til at give glød til ansigtet. Denne kan sagtens bruges af dig der ikke bruger dermarolleren, men blot ønsker ekstra fugt og glød.

Roller Cleaner

Roller Cleaner: som du får med når du køber selve dermaroller kittet og nej du kan ikke undvære den. 😉 Den renser din dermaroller hver gang du har brugt den.

Husk på, at det er nåle du arbejder med og derfor skal dermarolleren være steril hver eneste gang du bruger den.

Skyl din dermaroller under lunket vand, når du har brugt den og spray to gange med roller cleaneren og lad din dermaroller tørre, så er den klar til næste gang.

Jeg håber det gav et bedre overblik over de gode produkter der kan købes til.

Skønhed starter indefra, men pas godt på huden udefra..

Kærligts Tina

Tilbage til bloggen