Hvad er forskellen på gua sha, skinroller og dermaroller?

Hvad er forskellen på gua sha, skinroller og dermaroller?

/Indlægget indeholder reklame for mig selv/

Jeg har en stor kærlighed til beauty redskaber og disse tre er mine absolutte favoritter, fordi jeg ser en stor forskel på hudens udseende. Egentlig har jeg ikke kendt meget til beauty redskaber, men specielt det sidste år til to har jeg haft meget mere fokus på det, fordi jeg synes det giver så god mening. Jeg vil derfor forsøge at forklare, hvad forskellen er på disse tre og hvad du evt. skal vælge til din hud. Har du brug for at jeg hjælper dig, så skriv gerne til mig, så finder vi ud af, hvad der passer til dig og dine behov.

Mine fire favoritter er:

Gua sha “Fisken”
Gua sha Glow
Skinroller med tekstur
Den originale Dermaroller 0.20 mm

Jeg anbefaler den originale dermaroller pga. dens kvalitet og ikke mindst nålenes udforming samt nålenes længde på 0.20 mm. Du bør efter min mening ikke bruge længere nåle til hjemmebrug, da hudens øverste lag netop er 0.20 mm. Kommer du længere ned i huden skal du være uddannet til at gøre det, da det kan gøre mere skade end gavn.

Den originale dermaroller laver små bitte huller i huden, hvor huden tænker at den er blevet “skadet”, hvilket er positivt, fordi huden så begynder at genopbygge sig selv. Det vil sige at hudens farve, tone og ensartetheden i huden vil blive langt bedre, har jeg erfaret med min egen hud. Urenheder vil også mindskes, men du må ikke rulle på betændte/gule urenheder. Mindre pigmentforandringer kan også blive betydeligt bedre af dermarolleren.

Jeg anbefaler, at du bruger de produkter der hører til, da de er egnet til at komme så langt ned i huden. Det er nemt at gøre, når du først har prøvet det nogle gange, men det kræver du står foran spejlet og koncentrerer dig en smule.

Gua sha generelt er en massage teknik, som kan bruges af alle hudtyper. Spændinger/blokeringer kan ophobes i vores hud som kan give bumser, rynker og manglende glød. Derfor skal de frigives, så de kan forlade ansigtet og forlade kroppen via vores naturlige afgiftningsproces. Gua sha kommer ret dybt i huden, da der kan trykkes lidt ekstra -uden at du skal trykke hårdt.

Jeg har oplevet, at denne massage teknik skaber et vakuum i huden, som sagt frigiver affaldstoffer, men også får blodcirkulationen godt i gang. Du kan blive ret rød i huden, men næste dag kan du se, at huden ser mere spændstig og mindre sart ud. Dette er nemt at gøre og kan gøres i sengen lige inden sengetid eller foran fjernsynet til din yndlingsserie. Du skal bruge en olie eller balm til at kunne gøre det. Det er SÅ rart!

Gua sha “fisken” anbefaler jeg til dig med en sensitiv hud, dig som ikke har prøvet det før og dig som gerne vil arbejde dybt i huden. Fisken er god til spændinger, men da den er forholdsvis lille kan GLOW gua sha være bedre hvis spændingerne sidder mere i nakke/skuldre. Det er også meget en smagssag og temperament, hvad man er til.

Glow gua sha er fantastisk til at skabe glød og sætte godt og grundig gang i huden. Glow er lidt 2-i-en, da den har nogle egenskaber som skinrolleren også har og som “fisken” har. Glow er klart det redskab som er det bedste til at forebygge linjer og rynker, er min erfaring. Glow er også bedre at vælge hvis man som sagt har mange spændinger i nakke/skuldre.

Jeg synes ikke gua sha er gode at bruge hvis du har urenheder. Her skal du vælge skinrolleren. Når urenhederne så har lagt sig, kan du arbejde dybere med en gus sha. Når urenhederne først er væk er min erfaring dog at de bliver væk når du massere huden med en gua sha.

Se hvordan den bruges her!

Køb den her!

Min nyeste beauty rutine, som jeg er blevet forelsket i! Dette kaldes en skinroller med tekstur, fordi den har små faste dupper der virkelig sætter gang i huden. Jeg har haft en del sensitiv hud (rødmen/ let udslæt) i min graviditet, hvor jeg kan se en kæmpe forskel, når jeg bruger skinrolleren fordi huden får en masser næring gennem denne blodgennemstrømning. Det er nemlig med blodet at huden modtager de opbyggende næringsstoffer indefra. Skinroller er meget nem at bruge og giver dig den smukkeste glød i huden. Når man snakker om glød i huden er blodgennemstrømningen alfa omega.

Den stimulerer også kollagenproduktionen på sigt ved at stimulere huden med dubberne, har jeg selv oplevet. Min hud tror at den er nødt til at gøre sig stærkere pga den ydre stimulation. Kollagen er det protein i huden, som holder huden spændstig og fyldig. Krystal skinrolleren er derfor god til at tone og stramme huden op, men også for at forebygge linjer og rynker.

Købe den her!

Hvor ofte må de bruges?

Alle beauty redskaber må bruges hver dag og mindst tre gange i ugen for bedste effekt. Jeg kan godt lide at have mindst en dag “fri” for at huden har tid og ro til at hele sig selv op og blive stærkere.

Hvordan rengøres de?

Gua sha’erne ligges enten i saltvand eller vaskes grundigt med en mild sæbe. Saltvanden bruges hvis du også bruger redskaberne, fordi krystallernes menes at sende energier ud. Skinrolleren vaskes ed mild sæbe. Begge redskaber kan ligges i vinduskarmen for at få sollys som “lader” dem op hvis du tror på energierne.

Hvilken skal jeg vælge?

Det ér svært! Jeg bruger selv alle fire redskaber og veksler hele tiden mellem dem, da de hver især har deres fordele. Du må holde fast i den du tænker (når du har læst om dem) at dét er lige mig og så prøve den. Du kan (næsten) ikke vælge forkert og de er alle SÅ skønne at bruge.

Jeg slår mere ud end før med urenheder?

De første 14 dage kan huden godt finde på at udrense. Det vil sige, at huden slår mere ud og du får umiddelbart ikke det resultat du ønskede, men det kommer! Hæng i og skru evt. lidt ned for massagen så huden bedre kan følge med. Husk rigeligt med vand og evt. brændenælde the. Spis også en masse grøntsager.

Jeg bruger en olie eller facebalm når jeg ruller huden, men du kan i princippet sagtens bruge din almindelige hudpleje.

Læs og se, hvordan du gør her!

Hvad er forskellen på gua sha, skin roller og dermaroller?

Jeg vil så gerne hjælpe jer, så derfor har jeg bestilt alle fire beauty redskaber hjem, så har du brug for hjælp guider jeg dig gerne. Du kan derfor købe de forskellige redskaber gennem mig og få min vejledning, så du får det der passer bedst til dig.

Skriv en mail på tina@tinalykkegaard.dk eller en privat besked på instagram, så finder vi en løsning til dig.

Kærligst Tina

GemGem

Tilbage til bloggen