Derfor skal du kende disse olier

Derfor skal du kende disse olier

Ved du hvorfor du skal bruge olie på din hud? Det gør jeg, og jeg har også tænkt mig at fortælle dig hvorfor!

Jeg har sådan glædet mig til at afsløre mit seneste samarbejde, som jeg er helt vildt glad for. Det er nemlig noget ganske særligt.

Jeg er gået samme med et firma der hedder Naturlig olie, som har rene, naturlige (størstedelen er selvfølgelig også økologiske!) og koldpressede olier til huden og håret.

Det er ikke bare basale olier, men ret bestemte olier, som ikke forhandles mange steder i Dk, hvis alle overhovedet forhandles andre steder.

Jeg har selv købt de samme typer olier i udlandet, men nu forhandles de i Dk hos Naturlig olie til en fremragende pris.

IMG_8170

Tanken bag firmaet er, at de vil hjælpe os med at bruge helt rene olier, som hudpleje der ikke er konserveret med alt mulig mærkeligt og med alle mulige tilsætningstoffer.

Som de selv siger “vi skal tilbage til naturen og bruge hvad naturen tilbyder os!” Det synes jeg er så fint og så rigtigt.

Du skal jo være lidt af en keminørd for at læse diverse ingredienslister på produkter, men på Naturlig olie’s produkter står der ene og alene kun en ting- nemlig hvilken olie det er.

Jeg kommer til at udvikle opskrifter til jer, så i kan lave jeres helt egen hårolie, ansigtsolie, kropsolie, olie til strækmærker, olier til ar, olier til pigmentforandringer, olier til uren hud osv. osv.

Jeg kunne blive ved og listen er lang. Jeg kommer også til at skrive indlæg, om de forskellige olier på deres hjemmeside og guide i, hvilken olie man skal bruge til hvilken hudtype.

I kan allerede nu læse disse artikler:

“Hvilken olie skal jeg vælge til tør hud?”

“Hvilken olie skal jeg vælge til fedtet, uren eller sensitiv hud?”

“Den naturlige makeup fjerner”

“Kropsolie mod strækmærker og ar”

Kom endelig med forslag til opskrifter i gerne vil have, så laver jeg det. Olierne er for skønne og har alle helt bestemte egenskaber, som jeg synes vi skal udnytte.

Det bedste af det hele er, at det er super nemt og effektivt!

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen