Bruger du den virkelig stadig?

Bruger du den virkelig stadig?

/Reklame for egen webshop/

Ja det kan du tro at jeg gør. Hver gang jeg bruger den bliver jeg så overrasket over, hvad jeg vågner op til dagen efter. Huden i ansigtet har den flotteste glød, små urenheder der begyndte at titte frem aftenen forinden er væk.

Det faktisk lidt utroligt, hvordan huden kan ændre sig, blot efter en nats søvn. Ved du hvad jeg snakker om?

Det er jo den populære Dermaroller, men det er også utrolig vigitg for mig at sige, at hvis du ønsker at prøve den, skal du hellere bruge penge på den originale end en kopi.

Forleden hørte jeg gennem en kollega, at hun havde haft en kunde, som havde fået betændelse i huden, fordi hun havde brugt en kopi som ikke er steriliseret. J
Jeg forstår ikke, at det overhovedet må sælges! Kunden var ild rød i ansigtet og hamrende irriteret, hvor hun blev nødt til at tage til lægen, for at få slået denne infektion ned.

Derfor synes jeg det er vigtigt at slå fast, at det er nåle du ruller huden med og derfor SKAL det være sterilt. Nogle nåle er alt for lange, tykke, skæve osv. Nålene bør efter min mening ikke være længere end 0.20 mm.

Med denne type beauty-redskab får du virkelig et fantastisk resultat. Nogle mere end andre, men som så meget andet er det vigtigt at bruge Dermarolleren som beskerevet.

Dermerolleren

Helt optimalt så skal den bruges 1-3 gange i ugen sammen med tilhørende produkter. Jeg bruger den selv oftest 1-2 gange i ugen og gerne en af gangene sammen med den fantatiske fugtmaske.

Den virker meget beroligende, som huden har behov for efter du har rullet. Masken bør du næsten prøve og specielt, hvis du skal rulle for første gang.
Jeg snakkede faktisk med en sød kvinde der overvejede at købe den, men hvor hun synes det var mange penge. Det kunne jeg kun give hende ret i, men jeg kan med stor ro i hjertet sige at den virker!

Hvis du overvejer at købe, men bange for det ikke virker, så kan jeg kun sige, at det gør det, hvis du bruger den som du skal. Den holder også hele 9-12 mdr.
I kan da også lige se denne film, jeg lagde ansigt til, så får i lidt en ide om hvordan man gør, hvad du skal bruge og andre generelle råd.

Her kommer linket du kan bruge: https://www.facebook.com/DermarollerDanmark/videos

(I skal vælge instruktions videoen)

Skriv endelig hvis i har spørgsmål. Så svarer jeg gerne. God søndag!

Kærligst Tina 

Tilbage til bloggen