Opskrift på velsmagende grøn hormon juice

Opskrift på velsmagende grøn hormon juice

I går brugte jeg et par timer på at juice en masse, da jeg havde modtaget min nye slow juicemaskine. Dette er ikke et sponsoreret indlæg, men blot min anbefaling på mit bedste køb længe.

Jeg har haft en gammel juicer, men nu skulle det være og jeg bestilte derfor en Hurom HU-702, 2nd Generation her og jeg modtog den kun et døgn efter! Super service.

Det var selvfølgelig juice-dronningen Pia Thau der anbefalede Hurom slow juicer. Det er bare alle pengene værd og jeg er helt oppe at køre over, hvor god den er og hvor lidt grøntsags/frugt pulp der efterlades.

Jeg ser det som en investering og det nemmeste for os herhjemme for at øge indtaget af grøntsager.

Her kommer opskriften på en af mine grønne afgiftende juicer til 2 store glas

  • *Palmekål 2 stk. store blade
  • 2 stor håndfuld spinat*
  • 15 gr. *ingefær (tag 10 gr. hvis du ikke ønsker at den skal være små stærk)
  • 1/2 agurk
  • evt. 1/2 pære/æble2 cm. tyk skive annanas
  • 1 lille citron (Jeg bruger økologisk med skal, men den bliver en anelse bitter)
  • 2-4 dl. vand

* Palmekål har en gavnlig effekt på vores hormonbalance, da kål indeholder nogle stoffer som er med til at nedbryde brugte hormoner i kroppen. Fyldige lårbasser og fyldige hofter kan være tegn på ophobede hormoner og urenheder omkring kæben kan tyde på at hormonbalancen trænger til lidt ekstra kærlighed.

* Spinat har en afgiftende effekt på leveren og derved har det også en gavnlig effekt på hudens udseende. Jo bedre kroppen har den indeni, jo smukkere vil huden også være. Spinat indeholder også masser af hud-vitaminer som A-vitamin og C-vitamin og masser af B-vitaminer.

* Ingefær er med til at dæmpe rødmen/inflammation i kroppen og “provokerer” fordøjelsen til at arbejde på en positiv måde.

Den er hammer sund, men jeg synes stadig at den er dejlig velsmagende pga. den søde ananas. SKAL nydes kold ellers bliver du snydt. 🙂

Et ekstra tip: Jeg laver ofte store portioner i weekenden og fryser ned i små flasker, så har jeg til hele ugen.

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen